• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski telegraf

10.10.2017

08:13

POČINJU SASLUŠANJA, ZORAN U PANICI! Vaspitačica male Jane bi iskazom MOGLA DA GA POKOPA!

Vesti

POČINJU SASLUŠANJA, ZORAN U PANICI! Vaspitačica male Jane bi iskazom MOGLA DA GA POKOPA!

Podeli vest

Zoran Marjanović, osumnjičen za ubistvo supruge Jelene, strahuje od saslušanja svedoka koji će 16. oktobra dati iskaze u Višem tužilaštvu u Beogradu.

Kako se saznaje, među prvima će biti saslušana vaspitačica male Jane Lenka Đ., koja je poslednja, ne računajući članove porodice Marjanović, pevačicu Granda videla živu

Zoranov otac se oglasio na  Fejsbuku

Ivan Dobričić

Vladimiru Marjanoviću, Zoranovom ocu, nedostaje medijska pažnja, pa se oglasio na društvenim mrežama.
- Zoran pozdravlja sve iz podrške, poručuje da nije sklon suicidu i da mu snagu daju vera i molitva, kao i borba za istinu i pravdu! Zahvaljuje vam se na istrajnosti u podršci i pored svih napada koje izdržavate! Istina i pravda će pobediti - naveo je Marjanović na Fejsbuku.

Lenka Đ. je dosta vremena provodila s malom Janom, pa bi i na osnovu detetovog ponašanja mogla da otkrije kakva je situacija bila u kući Marjanovića u Borči

- Jelena je dan pre zločina 1. aprila 2016. otišla po ćerku Janu u vrtić i tad se videla s vaspitačicom koja tu radi. Pevačica je tog dana učiteljicu odvezla kući, tako da je ona ta koja ju je poslednja videla. Zoran je u panici zbog svedočenja vaspitačice jer bi ona, kako se sumnja, mnogo toga mogla da otkrije o odnosu između supružnika - priča izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

PORODICA UBIJENE JELENE SPREMA IZNENAĐENJE! Dovode TAJNE SVEDOKE zločina koji će šokirati javnost!

Prema njegovim rečima, Lenka Đ. je dosta vremena provodila s malom Janom, pa bi i na osnovu detetovog ponašanja mogla da otkrije kakva je situacija bila u kući Marjanovića u Borči.

Zoran Marjanović insistirao da prisustvuje saslušanjima svedoka

- Zoran insistira na tome da prisustvuje saslušanjima, na šta svakako ima pravo. On veruje da će svedoci drugačije reagovati kad ga vide i da ga neće pokopati iskazima - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

Osim Lenke Đ., sledećeg ponedeljka biće saslušani i Teodora Krsmanović, Jelenina sestra od strica, Andrea Š., drugarica i šminkerka ubijene pevačice, kao i Vera V., kuma porodice Marjanović. Sve što znaju o bračnom paru i smrti pevačice Granda otkriće i devojka Jeleninog devera Miloša Milica M., Vida S., Dragana P. i Aleksandra J.

SVEKAR UBIJENE PEVAČICE OTVORENO PLJUJE MRTVU SNAJU! Vladimir preti: JELENA IMALA TROJICU ŠVALERA, SVE ĆU OTKRITI!

- Posle svedoka tužilaštva, svedoke će predložiti i odbrana Zorana Marjanovića, kao i advokat porodice Krsmanović. Ono što Zorana intrigira jeste to što ne zna ko će se sve naći na tom spisku, šta oni mogu da otkriju i obore mu odbranu - dodaje izvor.

Ubica se javio na Jecin telefon?

Informer

U odbrani Zorana Marjanovića utvrđeno je mnogo nelogičnosti. Jedna od njih je i vreme Jeleninog nestanka. Zoran je izjavio da je Jeca otišla na trčanje u 15.30, a da je oko 16.10 počeo da je traži. Obdukcijom je utvrđeno da je pevačica ubijena između 16.47 i 17.20, pa se postavlja pitanje kako Zoran nije ništa ni video ni čuo kad je u to vreme, prema njegovim tvrdnjama, uveliko tražio Jelenu po nasipu. Jecina majka ponovo je u 16.50 pozvala ćerku, ali joj je poziv odbijen. Ono što je zbunjujuće jeste i to što se u 17.20 neko javio na Jelenin telefon i ćutao 40 sekundi, kao i to što Marjanović nije čuo zvono na pevačicinom telefonu iako je prolazio tim putem i navodno je pozivao.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija