• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.10.2017

15:35

DETEKTIV LOJOVIĆ TVRDI: Marjanovići su namazani i kriju neku VELIKU TAJNU, ali policija ima ČVRSTE DOKAZE PROTIV ZORANA!

Vesti

DETEKTIV LOJOVIĆ TVRDI: Marjanovići su namazani i kriju neku VELIKU TAJNU, ali policija ima ČVRSTE DOKAZE PROTIV ZORANA!

Podeli vest

Mladen Lojović, bivši operativac kriminalističke policije a sada privatni detektiv, uveren je da policija ima čvrste dokaze protiv Zorana Marjanovića

- Policija sigurno ima nešto čim su Zorana Marjanovića "digli" na takav način i posle toliko vremena. Takvih ubistava je uvek bilo i biće ih, i u većini slučajeva su se rešavala. Imajući u vidu kakve su se likvidacije ranije rešavale, ovo ubistvo je neuporedivo jednostavnije za istragu. Međutim, slučaj je poprimio konotaciju šou-programa i to samo otežava rad mojih kolega i čitavog tužilaštva- kaže Lojović i dodaje:

POČINJU SASLUŠANJA, ZORAN U PANICI! Vaspitačica male Jane bi iskazom MOGLA DA GA POKOPA!

- Moje mišljenje je i da se sve moglo rešiti za tri dana, ali je lice mesta posle zločina loše obezbeđeno i, generalno, uviđaj je bio traljav. Policija je čitav slučaj olako shvatila u početku i zato su napravljene greške - napominje Lojović.

MARJANOVIĆI NA SUDU ZBOG JELENINOG UBISTVA: Misteriozna "prijateljica kuće" obelodaniće SVE TAJNE PORODICE ČUDAKA IZ BORČE?!

Komentarišući mogućnost da budu uhapšeni svi članovi porodice Marjanović (Zoranovi roditelji Zorica i Vladimir i brat Miloš), Lojović smatra da to ne bi trebalo raditi bez čvrstih dokaza.

(VIDEO) NAKON MONSTRUOZNOG PIRA nad Jelenom Marjanović - ČISTAČI ZLOČINA UKLONILI TRAGOVE UBISTVA!

- Ne možete nikog hapsiti tek tako, pa makar bila reč i o ubistvu. Mora se obezbediti dovoljno dokaza. S druge strane, ti Marjanovići nisu nimalo naivni, i da se narodski izrazim, baš su namazani. Ne morate da ih poznajete da biste uvideli tako nešto. Gostovali su u toliko emisija da se tačno vidi da mnoge stvari kod njih ne štimaju. Definitivno, ta porodica krije neku tajnu - objašnjava on.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija