• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

12.10.2017

11:12

DEDA MANIJAK! Starac (82) u autobusu nasrtao na devojčicu (13), NUDIO JOJ 500 DINARA ZA SEKS!

Vesti

DEDA MANIJAK! Starac (82) u autobusu nasrtao na devojčicu (13), NUDIO JOJ 500 DINARA ZA SEKS!

Podeli vest

Uhapšen je M. K. (82) jer je devojčicu (13) u autobusu ljubio i delio joj komplimente, a onda joj dao 500 dinara i broj mobilnog da se dogovore za seks. Vozač busa pozvao policiju, koja je privela manijaka

 

3 godine je maksimalna kazna koja preti uhapšenom pedofilu

Policija je juče u Novom Sadu uhapsila starca M. K. (82), koji je u gradskom autobusu napastvovao 13-godišnju devojčicu i ponudio joj 500 dinara za seks! Devojčica se zaledila od straha pored pedofila, a vozač autobusa je to primetio i pozvao policiju, koja je privela vremešnog manijaka!

Kako saznajemo od izvora iz istrage, M. K. je juče najpre prišao devojčici na ulici, u blizini Srpskog narodnog pozorišta.

- Davao joj je komplimente, a devojčica se zbunila i nije zvala upomoć, samo je krenula ka autobuskoj stanici. Pedofil ju je potom uhvatio za ruku i krenuo sa njom, a zatim su zajedno ušli u autobus - priča naš izvor.

Pošto je autobus bio skoro prazan, starac je seo pored devojčice i nastavio da joj se udvara.

- Govorio joj je kako je mnogo slatka, mazio ju je po ruci i glavi. Potom ju je poljubio u ruku, pa u obraz. Dok je devojčica, sleđena od šoka sedela i ćutala, M. K. je izvadio iz džepa 500 dinara i dao joj. Rekao joj je da želi da se viđa s njom u tajnosti i da će joj uvek za nagradu davati novac ili poklone. Potom joj je dao i broj telefona da ugovore sastanak - navodi naš sagovornik.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) BOLESNIJE NE MOŽE! Majka terala devojčicu (4) DA PIPA GOLOG MUŠKARCA!

Vozač autobusa je, prema sopstvenim rečima, video da se nešto čudo dešava između starca i devojčice i da je ona prestravljena. U vožnji, pozvao je policiju i ispričao šta se dešava.

- Najbliža patrola je odmah upućena ka tom autobusu i zaustavila ga. I policajci su se uverili da je devojčica uplašena, ali im je ipak ispričala šta joj je radio nepoznati starac, nakon čega je M. K. priveden. O svemu su obavešteni i devojčicini roditelji, koji su odmah došli po nju i odveli je kući - kazao je naš izvor.

Protiv M. K. je podneta krivična prijava za polno uznemiravanje, za šta mu preti kazna od tri meseca do tri godine zatvora.

Policijska uprava u Novom Sadu sumnja da je ovaj starac napastvovao još dece, pa poziva građane koji eventualno imaju saznanja o tome da im se jave telefonom, na broj 064/892-40-61.

Novosađani su inače nedavno prijavili policiji da je stariji sumnjivi muškarac viđan u blizini škola, ali nije bilo prijava da je neko od učenika napadnut. Takođe, nije poznato da li je reč o uhapšenom starcu. 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija