• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

15.10.2017

09:38

ZORANOVOJ LJUBAVNICI "ČEŠLJAJU" TELEFON! Da će ovo biti ključan detalj za razrešenje Jeleninog ubistva?!?

Vesti

ZORANOVOJ LJUBAVNICI "ČEŠLJAJU" TELEFON! Da će ovo biti ključan detalj za razrešenje Jeleninog ubistva?!?

Podeli vest

Zorica Zoka Mitrović, ljubavnica Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog za teško ubistvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović (33), mogla bi da bude jedna od ključnih ličnosti u razrešavanju tog misterioznog zločina?!?

Kako saznaje "Alo" Zoran na sve moguće načine pokušava da stupi u brak sa Mitrovićevom kako bi je oslobodio svedočenja u postupku i na taj način se osigurao da ona neće podleći pritiscima i da neće ispričati neke detalje koji bi mogli da budu pogubni po njega.

Da je Zoranova ljubnica i te kako interesantna za ovaj slučaj potvrdio je i Nebojša Milosavljević, punomoćnik 11 članova porodice Krsmanović.

- Insistiraćemo da se u daljem toku istrage preko baznih stanica utvrdi gde je Zorica Mitrović bila u vreme Jeleninog ubistva, kao i da se uporede signali njenog i Jeleninog mobilnog signala. Isto tako, vrlo je važno utvrditi s kim je Zorica razgovarala u vreme izvršenja krivičnog dela, kao i sa kojeg mesta je upućivala pozive i ko je nju zvao u to vreme. Takođe ćemo tražiti da se proveri i njen listing poziva dan posle zločina. Na taj način bi mogli da se otkriju novi, i te kako značajni detalji - objašnjava Milosavljević.

On kaže da će, kao pravni zastupnik Krsmanovića, insistirati i na tome da se vide i uporede bazne stanice signala sa telefona ostalih članova porodice Marjanović, kao i njihovi listinzi poziva, jer je neophodno utvrditi sa kim su oni komunicirali i gde su se kretali u kritično vreme.

Nebojša Milosavljević dalje naglašava da će porodica Krsmanović, ukoliko Zoran i nakon saslušanja svedoka u istrazi ostane u sferi osumnjičenog, zahtevati njegovo neuropsihijatrijsko veštačenje.

- Jelena je ubijena na divljački način. Od svih tih udaraca po glavi, zbog kojih ona ima rupe na lobanji i zbog kojih su joj poispadali zubi, ona je demolirana. Samo je neuračunljiva ili drogirana osoba sa visokim stepenom gneva mogla da ubije na taj način - ističe naš sagovornik i dodaje:

- Način na koji je Jelena ubijena ukazuje na čistu ljudsku patologiju i destrukciju. Dugo radim ovaj posao i svačega sam se nagledao, tako da mi je teško da poverujem da je neko normalan i uračunljiv mogao da izvrši takvo ubistvo.

Poznati advokat dalje naglašava da bi od izuzetnog značaja za rešavanje tog zamršenog slučaja mogao biti život pokojne Jelene.

- Istraga mora da se usmeri i na ličnost žrtve. Da se do detalja razotkrije njen stil života, njene svakodnevne navike i afiniteti. Mislim da bi tu možda trebalo tražiti motiv. Jer teško je neke radnje u ovom slučaju smatrati nemotivisanim - kaže Milosavljević, koji se osvrnuo i na saslušanje svedoka, koje je zakazano za ponedeljak, 16. oktobar, u Višem tužilaštvu u Beogradu.

- Zoranovi brat i otac nisu u obavezi da svedoče, ali bi njihova saznanja mogla biti veoma interesantna - pojasnio je naš sagovornik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tijana

pre 6 godina

Brat mu se ozenio brze bolje dok je ovaj u zatvoru sad i on hoce da se zeni. Ocito je da hoce da zastite svoje lepse polovine  i sami da se osiguraju da ih nece ocinkariti. Sve je jasno da su krivi.n

Grujica

pre 6 godina

Evo nekoliko reci! Jako mi je zao pokojnice, ali imam svoje misljenje o svemu. Ukratko: rodjen sam i odrastao u mestu / kraju, gde jos nisu stigle "evropske vrednosti", tako da udaja devojke za razvedenog muskarca, u mom kraju nikako se ne odobrava, naprotiv, gotovo svi to osudjuju. Ona se mlada zaljubila, a on je bio u braku, sto govori, da je bilo propusta u njenom - vaspitanju! Kada Zorana samo pogledas na slici, deluje veoma mracno, da ne kazem - monstruozno. uprkos svemu, ona se udala za njega, i sto je jos gore, dugo je zivela sa njim, sto govori, da je ona u sebi imala dosta toga sto je problematicno!? Bilo, kako bilo, on nju nije smeo da ubije, i prema njemu treba, ako vec nema na zalost smrtne kazne, presuditi nekoliko - dozivotnih robija, i to je - malo!!!

juka

pre 6 godina

ko je pridobio najvecu korisit ubistvom jelene?mogla bi to biti zorica zoka(ako nije agent)i u tom smeru ce se resiti ovaj zločin.buduci bracni par se najvise okoristio sto jelene nema.samo su se preracunali.nece ostat na slobodi a i u zatvorima su musko i zensko razdvojeni.PIH koja nesreca.

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija