• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.10.2017

19:40

ZORAN - SVEDOK SARADNIK!? Šešelj ima predlog kako da se BRZO I POTPUNO RASVETLI ZLOČIN!

Vesti

ZORAN - SVEDOK SARADNIK!? Šešelj ima predlog kako da se BRZO I POTPUNO RASVETLI ZLOČIN!

Podeli vest

Vojislav Šešelj: Verujem da Zoran Marjanović nije ubio svoju suprugu Jelenu, ali sigurno zna sve o tome. Zato predlažem da mu se ponudi status svedoka saradnika i da za manju kaznu otkrije sve

 

A mogli su i sve da ih pohapse...
Već sam predlagao da se svi Marjanovići pohapse i dan-noć ispituju dok neko ne progovori, ali tužilac to neće da primeni
Vojislav Šešelj

Lider radikala Vojislav Šešelj predlaže da se Zoranu Marjanoviću ponudi status svedoka saradnika kako bi za manju kaznu i druge povlastice otkrio sve što zna o zverskom ubistvu svoje supruge Jelene i tako konačno doveo do hapšenja monstruoznog zločinca.

(VIDEO) ODBILI DA SVEDOČE! OTAC I BRAT ZORANA MARJANOVIĆA, optuženog za UBISTVO SUPRUGE JELENE u Tužilaštvu proveli 10 minuta!

Šešelj čvrsto veruje da Zoran nije neposredni ubica, ali je isto tako ubeđen da zna sve o zločinu koji više od godinu i po dana potresa celu Srbiju. Zato smatra da bi dogovor sa njim mogao biti najbrži način da se utvrdi puna istina.

Naš sagovornik kaže da je "uznemirenje javnosti" povodom ovog slučaja ogromno i da bi državni organi zbog toga morali da preduzmu sve ne bi li što pre rasvetlili sve detalje ubistva Jelene Marjanović.

OTKRIVENO O ČEMU SU ĆUTALI MARJANOVIĆI! Pevačici skinuta burma sa ruke NAKON ŠTO JE UBIJENA!

- Već sam predlagao da se svi članovi porodice Marjanović pohapse, da se drže u pritvoru i ispituju dan-noć sve dok neko od njih ne pukne i ne progovori. Ali, tužilac tu efikasnu metodu očigledno neće ili ne može da primeni. Zato je sada najbolje da se Zoranu ponudi neki dil i da on sam ispriča sve o Jeleninom ubistvu. Treba mu zauzvrat ponuditi manju kaznu i povlastice poput prebacivanja u drugu zemlju i promene identiteta - objašnjava lider radikala napominjući da je takav dogovor moguć samo ako Zoran nije lično ubio svoju suprugu.

- Prema informacijama kojima raspolažem, Zoran nije neposredni ubica, on nije lično likvidirao Jelenu, ali jeste učestvovao u skrivanju dokaza i zataškavanju zločina. Već sam rekao da on, sudeći po svim naučnim metodama, nije mentalni sklop ubice. Meni su mnogo sumnjiviji ostali članovi porodice Marjanović. Po svemu sudeći, Zoran je posle ubistva, u kom nije učestvovao, samo odvukao Jelenino telo do tog nasipa u Borči, gde je bačena. On, ubeđen sam, sve zna i može najbrže i najefikasnije da pomogne istrazi - objašnjava Šešelj.


ŠOKANTNI rezultati rekonstrukcije ubistva PEVAČICE GRANDA! Forenzičari: Jelena je mrtva DONETA NA NASIP!

Lider radikala je, podsetimo, nedavno izazvao potres u srpskoj javnosti kad je predložio i da se Miloradu Ulemeku Legiji i Zvezdanu Jovanoviću ponudi status svedoka saradnika u zamenu da otkriju sve o ubistvu premijera Zorana Đinđića 2003. godine i zločinima "zemunskog klana".

- Kad su u pitanju slučajevi koji privlače veliku pažnju javnosti, a takav slučaj je i ubistvo Jelene Marjanović, i ako postoji javni interes da se neke stvari razjasne do kraja, najbolje je jednom osumnjičenom dati manju kaznu, možda čak i slobodu, ali da se privedu pravdi svi ostali krivci u tim slučajevima za koje tužilaštvo nema dovoljno dokaza... - objašnjava je Šešelj.

PROVALJENE TAJNE PORUKE ZORANA MARJANOVIĆA IZ ZATVORA! Držite se, nemojte da puknete, JA ĆU IZDRŽATI!

Na drugoj strani, advokat i bivši sudija Krsto Bobot slaže se da bi Zoran Marjanović, teoretski, mogao da aplicira za status svedoka saradnika, ali samo pod uslovom da nije direktni ubica.

- Zoran bi, u teoriji, morao da napiše detaljno priznanje, a onda bi tužilac i sudija odmerili da li je to vredno pogodbe. To priznanje, i evenutalno ukazivanje na druge počinioce krivičnog dela, moralo bi, naravno, da bude potkrepljeno fizičkim dokazima. Bez dokaza to je puko pričanje, rekla-kazala - objašnjava Bobot.

Informer

Informerov sagovornik dodaje da bi Marjanović sklapanjem sporazuma mogao da dobije neke pogodnosti.

- Ne može se reći precizno koje, jer to je cela lepeza pogodnosti o kojima može da se dogovara. Od umanjenja kazne na polovinu, do odustanka od krivičnog gonjenja za izvršeno delo. Naravno, pogodnosti bi zavisile od toga šta je osumnjičeni svojim priznanjem pružio i da li to ima uporište u dokazima, što bi dovelo do osuđujuće presude za ostale učesnike u zločinu. Ipak, po mom mišljenju, to da Zoran Marjanović postane svedok saradnik malo je verovatno, jer je, za sada, on jedini osumnjičeni za ubistvo - kaže Bobot.

ZORANOV SAUČESNIK POSTAJE SVEDOK SARADNIK!? Otkriće kako je i gde pevačica ubijena, KO JE SVE UČESTVOVAO i ko je pomagao u prikrivanju zločina!

Podsetimo, Jelena Marjanović je 3. aprila 2016. pronađena mrtva, smrskane glave, u kanalu pokraj nasipa u Borči. Obdukcijom je utvrđeno da je ubijena dan ranije, sa čak 34 udarca u glavu.

Zoran je 15. septembra, posle 17 meseci istrage, uhapšen zbog sumnje da je ubio suprugu i trenutno se nalazi u pritvoru.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17