• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.10.2017

20:40

(FOTO/VIDEO) JEZIVA NESREĆA NA AUTOPUTU KOD UMČARA: Audi iz Makedonije sleteo s puta u jarak, POGINULA PUTNICA, DVE OSOBE POVREĐENE!

Vesti

(FOTO/VIDEO) JEZIVA NESREĆA NA AUTOPUTU KOD UMČARA: Audi iz Makedonije sleteo s puta u jarak, POGINULA PUTNICA, DVE OSOBE POVREĐENE!

Podeli vest

Jedna osoba je poginula a dve su povređene u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd-Niš kod Umčara

Nesreća se dogodila kada je automobil automobil marke "audi A6" sa makedonskim tablicama iznenada velikom brzinom sleteo s kolovoza u kanal pored puta.

U vozilu su bila četiri državljana Makedonije, odnosno dva muškarca i dve žene starosti od 30 do 35 godina.

 

Jedna osoba je ostala mrtva na mestu nesreće (žena koja je bila putnica), dok su dve povređene prevezene u beogradski Urgentni centar.

Informer

Nesreća se dogodila oko 18.00 časova na autoputu iz pravca ka Nišu kod mesta Umčara. Saobraćaj na ovoj deonici se odvija usporeno.... 

Saznajemo da su još dva putnika iz automobila u teškom stanju, dok još nije poznato stanje vozača.

STRAVIČNA NESREĆA U CENTRU VRANJA! Ladom "nivom" pokosio dečaka na biciklu!

Informer

UŽAS KOD GROBLJA ORLOVAČA! Cisterna naletela na kola, BEBA I MAJKA PREVEZENE U URGENTNI!

STRAVIČNA NESREĆA KOD ŽABLJA: Jedan muškarac poginuo, dvojica povređena!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija