• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.10.2017

21:15

JELENIN PAKAO OD ŽIVOTA! Evo kako su sve MARJANOVIĆI MALTRETIRALI NESREĆNU PEVAČICU!

Vesti

JELENIN PAKAO OD ŽIVOTA! Evo kako su sve MARJANOVIĆI MALTRETIRALI NESREĆNU PEVAČICU!

Podeli vest

Terali su je da radi po kući non-stop, služila im je kao čistačica i kuvarica. Zoran joj nije dao da spava u krevetu s njim, Jelena je zato spavala u studiju. Zoran je često noćio kod švalerke Zoke

Zoran Marjanović se prema svojoj supruzi Jeleni ophodio kao prema sluškinji, a u kući Marjanovića u Borči ona je služila bukvalno kao čistačica i kuvarica!

Htela je da se razvede i ode...
Jelena je dugo trpela zbog ćerke, a onda je početkom prošle godine čvrsto rešila da se razvede! Rekla mi je da joj je svega dosta i da će otići iz te kuće
Jelenina rođaka

Zoran je Jeleni često govorio da ne može da spava s njom u krevetu jer je 'krava debela', pa je nesrećna žena sa ćerkom često noćila na trosedu u studiju koji se nalazi u dvorištu, pored kuće. Dok je ona spavala tamo, Zoran je odlazio kod svoje ljubavnice Zorice Zoke Mitrović, sa kojom ima vanbračnog sina. Jelena je zbog svega toga, mesecima pre nego što je ubijena 2. aprila 2016, bila jako utučena i ozbiljno je razmišljala da se razvede od Zorana!

Ovo je juče ekskluzivno za Informer ispričala Jelenina bliska rođaka, koja iz straha od Marjanovića nipošto nije želela da joj objavimo ime. Odlučila se, kaže, da progovori kada je saznala detalje svedočenja Jelenine sestre Teodore Krsmanović, koja je prekjuče u tužilaštvu rekla da je Zoran psihički mučio i maltretirao svoju ženu.

- Čitala sam šta je Teodora izjavila u ponedeljak na saslušanju kod tužioca, i to je sve tačno. I još gore je bilo nego što je ona ispričala. Jelena je na početku veze i braka mnogo volela Zorana, ali on i njegova porodica su je godinama tretirali kao običnu robinju, slugu! U početku Jelena nije nikom pričala kroz šta prolazi, ali nekoliko meseci pre nego što je ubijena videla sam da je utučena i nekako istrošena. Jednom prilikom sve mi je ispričala... - počela je rođaka svoju priču.

MISTERIJA! GDE JE ORUŽJE KOJIM JE UBIJENA JELENA?! Ubica je računao da NIKAD NEĆE BITI PRONAĐENO!

I ona, kao i Teodora u tužilaštvu, kaže da je Zoran suprugu najviše maltretirao terajući je da smrša.

- Govorio joj je: 'Kako misliš da pevaš i da zaradiš neku lovu kad tako izgledaš?! Debela si kao krava!' Nju je to strašno mučilo, bila je stalno u stanju opasnog stresa. Nekoliko meseci pre tragedije rekla sam joj da se plašim da će se razboleti od silnog nerviranja... Jelena je bila uverena i da je Zoran vara, sigurno je znala za vezu sa tom Zoricom Zokom Mitrović, s kojom on ima i vanbračnog sina - prepričava Jelenina rođaka, koja tvrdi da je pevačica pre tragedije bila odlučila da se razvede:

- Jelena je dugo trpela zbog ćerke, a onda je početkom prošle godine čvrsto rešila da se razvede! Rekla mi je da joj je svega dosta i da će otići iz te kuće!

DETEKTIVKA REŠILA JELENINO UBISTVO: Zoran ju je u svađi povredio, A DOKRAJČILA ŽENSKA OSOBA! TELO JE BAČENO U KANAL?!

Naša sagovornica kaže da je bila prisutna u više navrata kada su Marjanovići Jeleni naređivali bukvalno kao kućnoj pomoćnici.

- Donesi mi ovo, odnesi ono, operi, skuvaj... Ne preterujem nimalo kada kažem da je Jelena bukvalno bila rob te porodice - kaže naša sagovornica i dodaje:

- Znam pouzdano i da je Zoranova prethodna supruga prošla kroz tu torturu. Ona je takođe bila sluškinja Marjanovićima i jedva je pobegla od njih...

OTKRIVENO O ČEMU SU ĆUTALI MARJANOVIĆI! Pevačici skinuta burma sa ruke NAKON ŠTO JE UBIJENA!

Jelenina rođaka ističe i da je Zoran, povrh svega, bio bolesno ljubomoran i posesivan.

- Jednom smo nas dve izašle u šetnju. Ona je prethodno kao Pepeljuga uradila sve što su joj Marjanovići naredili, da bi je pustili sa mnom. Čim smo krenule, ma nismo napravile ni 50 koraka, Zoran ju je već zvao telefonom, a onda još 10 puta dok se Jelena nije vratila kući. Pa to je bolesno! Znam sigurno i da ju je svaki čas zvao i kad bi otišla kod majke. Pa Jelena je u poslednjem razgovoru sa majkom, na dan kad je nestala 2. aprila 2016, rekla da će svratiti kod nje, ali prvo da Marjanovićima da da jedu...- priseća se rođaka.

 

 

Podsetimo, i psiholozi koji su analizirali snimak sa slave Marjanovića, a na kome se vidi kako Jelena pognute glave i tužnog izraza lica sa modricom na obrazu uslužuje goste dok se svi ostali raduju, zaključuju da je ona bila ugnjetavana.

- Kada neko ima modricu na licu, ne mora uvek da znači da je ona trag nasilja. Ali sve što se vidi na snimku sa slave, nažalost, ukazuje baš na to. Pogledajte pažljivo, Jelena služi goste spuštenog i tužnog pogleda. Svi oko nje se raduju, pevaju, a ona deluje izgubljeno, kao da tu ne pripada. Poslužuje goste ćutke, što je nenormalno za atmosferu slave. U jednom trenutku suprug joj se obraća ne kao rođenoj ženi, već naređivački, kao služavki... Sve to govori da su Marjanovići tretirali Jelenu kao robinju. Njeno je bilo da ćuti, radi i bude odana. Kada prema nekome imate takav odnos, onda je uobičajeno i da mu ponekad lupite 'vaspitnu ćušku' preko lica. A ta Jelenina masnica na licu upravo tako deluje... - rekla je psiholog Aleksandra Janković.

(VIDEO) PRONAĐEN PRIVATNI SNIMAK UBIJENE JELENE MARJANOVIĆ: Pevačica je bila rešena da se PO SVAKU CENU VRATI NA ESTRADU

Jelena Marjanović je 3. aprila 2016. pronađena mrtva, smrskane glave, u kanalu pokraj nasipa u Borči. Obdukcijom je utvrđeno da je ubijena dan ranije, sa čak 34 udarca u glavu. Zoran je 15. septembra, posle 17 meseci istrage, uhapšen zbog sumnje da je ubio suprugu i trenutno se nalazi u pritvoru.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija