• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.10.2017

18:15

EKSKLUZIVNO! Zapisnik sa svedočenja Teodore Krsmanović: ZORAN JE JELENU ČAK I NOĆU TERAO DA TRČI!

Vesti

EKSKLUZIVNO! Zapisnik sa svedočenja Teodore Krsmanović: ZORAN JE JELENU ČAK I NOĆU TERAO DA TRČI!

Podeli vest

Zoran nije Jeleni dozvoljavao ni da se zadržava kod majke u bolnici, govorio je da je zgrada bolnice ozračena! Bila sam prisutna kada je Jelenu kritikovao pred drugim ljudima, govorio joj je da je ko tetka i da je debela

Zoran Marjanović je stalno kritikovao Jelenu da izgleda kao tetka i da je debela, čak i pred drugim ljudima. Neprestano ju je pritiskao da smrša, a čak ju je i noću terao da trči ili da vozi rolere! Jelena mi se žalila i na svekra i svekrvu, jer se stalno svađaju. Od 2015, godinu dana pre nego što je ubijena, više puta mi je rekla da ne može više da izdrži kod Marjanovića...

U kući je

ćutala i trpela...
Ja znam da se Jelena nikada nije žalila dok je bila u kući, ali kada bi izašla iz kuće, žalila se
Teodora Krsmanović

Ovo je, između ostalog, u ponedeljak u Višem javnom tužilaštvu izjavila Jelenina sestra od strica Teodora Krsmanović. Informer je došao u posed zapisnika sa tog saslušanja, koje vam prenosimo u celosti.

Matori se svađaju...

Teodora je tužiocu najpre objasnila kad su se i kako upoznali i venčali Jelena i Zoran:

"Jelena je poznavala Zorana od svoje 14. godine, a njihova veza je započela kad je ona imala 18 godina. Znam da se udala za Zorana 2010, a da se 5. februara 2011. godine rodila Jana", kazala je Teodora i potom odmah nastavila da priča o Jeleninom odnosu sa Zoranom:

"Jelena se u početku nije žalila na svoj brak, ali je počela da se žali 2015. godine. To je bilo kada je umro moj tata, a njen stric, sa kojim je bila jako bliska. Poveravala mu se, jer je njen tata umro 2007. ili 2008, ne znam tačno, i moj otac, a njen stric, bio je njena jedina uzdanica. Mogu da kažem da smo u posetu kod nje kući, kod Marjanovića, od cele porodice išli isključivo moj pokojni otac i ja. Ja ne mogu konkretno da vam kažem na šta se Jelena žalila, ali je govorila da ne može više da izdrži, uglavnom se žalila na 'matore', tu mislim na Zoranove roditelje (Zorica i Vladimir, prim. aut.), jer su se oni stalno svađali", navela je Teodora.

Teodora je ispričala i da je Jeleni posebno teško bilo kad joj se razbolela majka. Iz Teodorinog iskaza se nedvosmisleno može zaključiti da Jelena nije imala nikakvu podršku i pomoć od muža Zorana:

"Još gore je bilo kad joj se majka razbolela, znam da je Zoran tad Jelenu, na primer, noću terao da vežba, i to u smislu trčanja, vožnje bicikla ili rolera, jer ju je kritikovao da je debela. Poslednji put sam u njihovoj kući bila posle Janinog rođendana, dakle u februaru 2016. godine, odnosno dva meseca pre nego što je Jelena ubijena. Tada sam lično bila prisutna kada je Zoran kritikovao Jelenu, u studiju smo bili i gledali neku emisiju u kojoj je bila Jelena. Bila sam prisutna ja, Zoran, Jelena i izvesna Milica, koju ne poznajem, koja je mlađa od mene godinu dana, koja je takođe pevačica. Tada je Zoran pred svima nama kritikovao Jelenu da je kao tetka, da je debela i da se sama pogleda na šta liči..."

Teodora je zatim posvedočila da je Jelena imala problema s mužem i dok je majku posećivala u bolnici, jer čak ni u tim trenucima nije imala njegovu podršku.

"Kad god je Jelena išla kod svoje majke u bolnicu u posetu, a ovo govorim jer sam i ja tada išla u posetu i bila sam prisutna, uvek je kola vozila Jelena, a Zoran je ostajao u kolima, govoreći da je zgrada (bolnice) ozračena. Uvek joj je govorio da požuri s posetom."

Krsmanovićeva je potom opisala ko je gde spavao u kući Marjanovića u Borči.

"Ja sam često bila u kući Marjanovića, od moje šeste godine, i pre nego što su se Jelena i Zoran venčali. Kada dođem u Beograd, ja zapravo odsednem kod Jelenine mame, jer je ona bila u komšiluku, ali se događalo da spavam i kod Marjanovića, a to je bilo uglavnom kad je Jelenina mama radila treću smenu, pa da ne budem sama. Tada bih spavala u studiju kod Marjanovića. Što se tiče rasporeda spavanja u kući, u jednoj sobi su spavali Zoran, Jelena, Jana i Zoranov sin iz prvog braka Uroš, u drugoj sobi su bili Vladimir i Zorica, a u trećoj Miloš (Zoranov brat) i njegova devojka."

Svađa zbog Zorana

Na kraju, Teodora je ispričala i da joj se Jelena često, a pogotovo od početka 2015. godine žalila na život u kući Marjanovića, iako je uvek nalazila opravdanja za Zoranovo ponašanje:

"Ja znam da se Jelena nikada nije žalila dok je bila u kući, ali kada bi izašla iz kuće, žalila se. Čak smo, kad smo se poslednji put videle, posvađale, jer sam ja rekla da ona to više ne treba da trpi, s tim što ga je Jelena branila, ona ga je uvek branila."

Podsetimo, Jelena Marjanović je 3. aprila 2016. pronađena mrtva, smrskane glave, u kanalu pokraj nasipa u Borči. Obdukcijom je utvrđeno da je ubijena dan ranije, sa više udaraca u glavu. Zoran je 15. septembra, posle 17 meseci istrage, uhapšen zbog sumnje da je ubio suprugu i trenutno se nalazi u pritvoru.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija