• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.10.2017

18:34

MINISTAR STEFANOVIĆ: Naoštrije osuđujem današnji napad na policijsku službenicu u Novom Sadu!

Vesti

MINISTAR STEFANOVIĆ: Naoštrije osuđujem današnji napad na policijsku službenicu u Novom Sadu!

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović najoštrije je osudio današnji napad na policijsku službenicu Mariju Marinković u Novom Sadu

- Naoštrije osuđujem današnji napad na policijsku službenicu Mariju Marinković u Novom Sadu i očekujem da kao društvo i država pošaljemo snažnu poruku da su napadi na policajce koji se bore da bi Srbija bila bezbedna potpuno nedopustivi - istakao je Stefanović. 

Ministar je objasnio da je Marija Marinković napadnuta dok je obavljala svoju pozorničku dužnost, kada je na poziv građana koji su prijavili da ih maltretira jedan muškarac, došla na lice mesta, gde ju je ta osoba udarila dva puta u glavu i nanela joj teške telesne povrede, nakon čega se udaljila. 

NAPADNUTI KOMUNALNI POLICAJCI U NOVOM SADU: Intervenisali zbog nesnosne buke, NA NJIH NASRNULA TROJICA MLADIĆA

Stefanović je istakao da je brzom reakcijom i intervencijom drugih kolega iz Ministarstva unutrašnjih poslova  počinilac  priveden i predat nadležnom tužiocu, a Marinkovićeva prevežena u Klinički centar Vojvodine. 

Ministarstvo unutrašnjih poslova pruža punu podršku Mariji Marinković koja je zadobila teške telesne povrede i traži oštru i snažnu reakciju pravosudnih organa koji moraju da pošalju poruku da su napadi na policajce nešto što naše društvo ne toleriše - naglasio je Stefanović. 

Ministar je istakao da država mora da zaštiti majku, ženu, policijsku službenicu koja je rizikovala svoj život da bi građani bili bezbedni i zaštićeni. 

- Umesto nje danas je to mogao da bude bilo koji drugi građanin - rekao je Stefanović koji je pohvalio policajce na brzom i efikasnom reagovanju i privođenju počinioca i dodao: 

"Srbija mora da pruži jasnu i odlučnu podršku policajcima. Svima onima koji misle da mogu bahato da se ponašaju na ulicama Srbije moramo da pokažemo da to ne mogu da čine".

Ministar se zahvalio svima koji su pružili podršku Ministarstvu unutrašnjih poslova i povređenoj policajki. 

- Ta vrsta saradnje društva, građana i policije je dobra i pokazuje da hoćemo kao zemlja da budemo što bezbedniji. Naša je obaveza da kao društvo pošaljemo jasnu poruku svim izgrednicima i kriminalcima da neće moći da se ponašaju kako žele na ulicama Srbije - zaključio je Stefanović. 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija