• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.10.2017

19:10

HRKALOVIĆ OBIŠLA POVREĐENU POLICIJSKU SLUŽBENICU: Brutalno prebijanje jedne žene, i to u uniformi, je za najoštriju osudu!

Vesti

HRKALOVIĆ OBIŠLA POVREĐENU POLICIJSKU SLUŽBENICU: Brutalno prebijanje jedne žene, i to u uniformi, je za najoštriju osudu!

Podeli vest

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović i načelnik Policijske uprave u Novom Sadu Milorad Šušnjić obišli su u Kliničkom centru Vojvodine teško povređenu policijsku službenicu Mariju Marinkoviću, koju je danas prilikom obavljanja dužnosti pretukao K.P. (25)

- Današnji napad na policijsku službenicu Mariju Marinković u Novom Sadu užasan je primer još jednog u nizu napada na policajce, i to na dužnosti, koji časno i profesionalno obavljaju svoj posao i štite sve građane Srbije - rekla je Hrkalović.

Ona je istakla da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova svakodnevno rizikuju svoje živote kako bi građani bili bezbedni i da su neretko i sami meta napada raznih lica iz kriminogene sredine.

- Svaki napad na policijskog službenika zaslužuje najoštriju osudu, da ne govorim o tome da je ovde reč o brutalnom prebijanju jedne žene, i to u uniformi. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović nebrojeno puta je naglasio da će MUP i on kao ministar zaštititi svakog policijskog službenika i da neće dozvoliti njihovo ugrožavanje i ponižavanje - navela je Hrkalović.

MINISTAR STEFANOVIĆ: Naoštrije osuđujem današnji napad na policijsku službenicu u Novom Sadu!

MUP Srbije

Ona je napomenula da se ministar Stefanović svakog dana tokom svog mandata borio, da se bori i da će se boriti za poboljšanje uslova rada svih policijskih službenika, posebno žena.

- Oni koji štite sve građane Srbije moraju i sami biti maksimalno zaštićeni. Ministarstvo unutrašnjih poslova pružiće Mariji Marinković punu podršku kako bi se oporavila od teških povreda koje je zadobila štiteći građane od nasilnika, ali očekujemo i najoštriji odgovor države i pravosudnih organa na ovaj događaj - poručila je Hrkalović.

NAPADNUTI KOMUNALNI POLICAJCI U NOVOM SADU: Intervenisali zbog nesnosne buke, NA NJIH NASRNULA TROJICA MLADIĆA


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija