• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. G.

20.10.2017

19:45

DETALJI KRVAVOG HORORA U SELU SUVI DO! Nožem i puškom unakazio tazbinu, PA SE OBESIO USRED SELA!

Vesti

DETALJI KRVAVOG HORORA U SELU SUVI DO! Nožem i puškom unakazio tazbinu, PA SE OBESIO USRED SELA!

Podeli vest

Radenko Trišović (63) je puškom i nožem teško ranio bivšu suprugu Milijanu (60), njenog brata Radojka (63), svastiku Danu Raketić (63) i taštu Drinku Vakirević (83), a potom se obesio o drvo u selu

Tepali mu
Stvarno je bio dobar čovek, zvali smo ga Dragan jer smo mu tepali
Radenkov komšija

Radenko Trišović (63) iz sela Suvi Do kod Priboja preksinoć je teško ranio bivšu suprugu Milijanu (60), njenog brata Radojka (63), svastiku Danu Raketić (63) i taštu Drinku Vakirević (83), a potom se obesio o drvo u selu!

Porodična tragedija dogodila se u kući njegovog bivšeg šuraka Radojka, gde je Radenko došao naoružan karabinom i nožem i krenuo u krvavi pir!

Prema nezvaničnim saznanjima Informera, Radenko i Milijana su se razveli pre dve godine, ali su se često svađali i nakon što su se rastali. Radenku se u sredu uveče pomutio um, pa je uzeo karabin i nož i otišao kod svog bivšeg šuraka, gde je Milijana živela posle razvoda.

- Radenko je s praga pucao Radojku pravo u grudi, a onda je bivšu suprugu Milijanu nožem ubo u grudi. Potom je nožem izbo i bivšu svastiku Danu, a taštu Drinku je isekao po rukama, jer je nesrećna starica goloruka pokušavala da zaustavi Radenkov krvavi pir. Radenko je potom otišao par stotina metara dalje od te kuće i obesio se o drvo - kaže naš izvor iz istrage.

Informer

Komšinica ove porodice Milena Trišović, koja je prva pritekla u pomoć povređenima, kaže da se spremala za spavanje kada je čula kuknjavu iz Radojkove kuće.

- Bila je noć i tišina, a onda su se odjednom prolomili jauci. Čula sam pozive u pomoć i kuknjavu iz Radojkove kuće. Sa sinom sam dotrčala do njih i videla sam najpre Milijanu kako u lokvi krvi leži na podu, krvavim rukama se držala za grudi. Malo dalje od nje, na metar ili dva, sedeo je Radojko, sav krvav, a pored su bili unakaženi Drinka i Dana - priča Milena i dodaje da u prvi mah nije znala šta se dogodilo:

Radenko bio u zatvoru

Informer

Komšije Radenka Trišovića kažu da je on jednom kratko bio u zatvoru zato što je ubio psa ispred svoje kuće.
- Neko mu je jednom doveo nekog psa i zavezao ga ispred njegove kuće. Radenko je usmrtio psa i zbog toga je privođen i bio je kratko u zatvoru. Inače, voleo je malo da popije, valjda je bio pijan i kada je otišao kod kuće bivšeg šuraka i kada je pucao na te ljude - kaže jedna komšinica.

- Moj sin je odmah pozvao Hitnu pomoć i policiju. Malo kasnije Drinka je rekla da ih je napao Radenko i da je hteo sve da ih pobije. Policija je brzo otišla ka njegovoj kući, on živi u blizini - ispričala je Milena.

Milijana, kojoj je sečivo prošlo nekoliko milimetara pored srca, i Radojko prebačeni su u užičku bolnicu, a Dana i Drinka medicinski su zbrinute u Priboju.

Portparolka bolnice iz Užica Danijela Vasiljević kazala je za Informer da su pacijenti koji su kod njih stigli, Milijana i Radojko, u stabilnom stanju.

- Nakon ukazane lekarske pomoći njihovo zdravstveno stanje se stabilizovalo. Nisu životno ugroženi. Nalaze sa na Odeljenju hirurgije - rekla je ona.

Meštani Suvog Dola ne pamte takvo krvoproliće. Kažu da je Radenko bio dobar čovek i da ne znaju šta mu se dogodilo, pa se odlučio na ovakav korak.

- Stvarno je bio dobar čovek, zvali smo ga Dragan jer smo mu tepali. Imao je dobar brak, a onda se iznenada razveo, ne znam šta je bilo. Slavili smo zajedno slave, godinama smo se obilazili, družili se i nikada nije pričao da je sa bivšom suprugom i tazbinom imao neke probleme. Od nekih ljudi sam čuo da je često zvao suprugu da mu se vrati - navodi Radenkov komšija.

Inače, Radenko je ranije radio u pribojskom FAP-u, a njegova supruga Milijana bila je profesorka ruskog jezika i nedavno se penzionisala. U braku su dobili troje dece, dva sina i ćerku. 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija