• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

21.10.2017

23:01

(FOTO) PAKLENI DETALJI MAFIJAŠKE SAČEKUŠE NA VOŽDOVCU: Plaćeni ubica izrešetao dvojicu nasred ulice PRED 100 SVEDOKA!

Vesti

(FOTO) PAKLENI DETALJI MAFIJAŠKE SAČEKUŠE NA VOŽDOVCU: Plaćeni ubica izrešetao dvojicu nasred ulice PRED 100 SVEDOKA!

Podeli vest

Motociklista je prišao "pežou" u koloni na semaforu i kroz prozor pucao u glavu Ivanu Ćiriću Ćiri (38) i njegovom drugu Ivanu Miliću (31) * Ćira pre toga preživeo tri atentata, u februaru je ostao bez ruke u eksploziji bombe

Ivan Ćirić Ćira (38) i njegov prijatelj Ivan Milić (31) ubijeni su juče usred dana u klasičnom mafijaškom napadu u Ulici Save Maškovića na beogradskoj opštini Voždovac! Oni su bili u "pežou 207", u koloni na semaforu, kad im je ubica prišao motorom i kroz prozor im ispalio pet hitaca u glavu naočigled stotinak zgranutih ljudi!

Naručeno ubistvo

U policiji kažu da tragaju za ubicom i da je najverovatnije reč o naručenoj likvidaciji.

- Ćirić je sedeo na mestu suvozača, a njegov prijatelj Ivan Milić je vozio "pežo". Bili su u koloni vozila, kada im je motociklista prišao sa leve strane i zapucao. Ispalio je iz pištolja ukupno pet metaka, sa razdaljine od oko pola metra, a svi hici su pogodili Ćirića i Milića u glavu - objašnjava naš izvor.

Novak Đurović


Prema njegovim rečima, prvi hici su pogodili Ćirića, na mestu suvozača, a zatim je teško ranjen Milić.
- On je otvorio vrata i pokušao da pobegne, ali ga je ubica pogodio još jednom u glavu i Milić je pao mrtav. Sve je trajalo samo nekoliko sekundi. Ubica je zatim dodao gas i pobegao u pravcu Ulice Vojvode Stepe - navodi naš izvor
.

Novak Đurović

Stravičan mafijaški napad odigrao se naočigled stotinak ljudi, koji su iz automobila, javnog prevoza i sa trotoara u šoku posmatrali pucnjavu.
Vozač koji bio u koloni iza "pežoa" rekao nam je da je video kad se motociklista, noseći kacigu, zaustavio ispred njega.

 

- Odjeknuli su pucnji, nisam mogao da verujem šta se dešava! Vozač "pežoa" je izbauljao iz kola, a ovaj je uperio pištolj u njega i još jednom zapucao. Onda je vratio pištolj pod jaknu, dao gas i u punoj brzini odjurio prema naselju "Stepa Stepanović". Toliko smo svi bili u šoku da niko nije reagovao još minut-dva. U prvi mah nisam ni znao da li je taj iz "pežoa" ubijen, tek posle sam saznao da ima dvoje mrtvih - kazao je svedok likvidacije.

Ostao invalid

U policiji veruju da su u pozadini mafijaškog ubistva neraščišćeni računi, najverovatnije oko prodaje droge.
- Prema operativnim podacima iz policije, Ćirić je više puta hapšen zbog sumnje da je prodavao drogu, a sumnjičio se i da je bio pripadnik "voždovačkog klana".

Novak Đurović

On je u tri navrata preživeo napade. Najpre je ranjen iz vatrenog oružja 12. maja 2004, a zatim mu je 2013. "audi" dignut u vazduh. Potom je 8. februara u naselju Braće Jerković pod njegov "sitroen C4" postavljena bomba, koja je eksplodirala u toku vožnje. Ćirić je tad čudom preživeo stravičnu eksploziju, ali je ostao invalid, bez ruke. On je posle policajcima rekao da ne zna ko je hteo da ga ubije i zašto - navodi naš izvor.

Inače, Ćirić je poslednji put privođen 2014. u policijskoj akciji "Grom", koja je bila uperena uglavnom protiv trgovaca drogom, ali je ubrzo pušten na slobodu. 

Novak Đurović


Ćira u martu demantovao da je diler

Ivan Ćirić je u martu, mesec dana nakon što je preživeo bombaški napad u naselju Braće Jerković, demantovao navode medija da se bavio preprodajom droge i da je bio pripadnik "voždovačkog klana". Ćirić je tada redakciji Informera dostavio dokumentaciju iz suda i policije, u kojoj stoji da on nikada pre toga nije bio osuđivan i da se protiv njega ne vodi nijedan sudski postupak.

(VIDEO) SICILIJANSKA LIKVIDACIJA NA VOŽDOVCU! Napadač pucao s motocikla, DVOJICA MRTVA!

OTKRIVAMO! Evo ko je Ivan Ćirić koji je ubijen u SAČEKUŠI NA VOŽDOVCU! Pre šest meseci BOMBA MU OTKINULA RUKU!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija