• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

22.10.2017

11:30

NOVI DOKAZI U ISTRAZI: Hapse i Zoranovog oca ZBOG UBISTVA Jelene Marjanović?!

Vesti

NOVI DOKAZI U ISTRAZI: Hapse i Zoranovog oca ZBOG UBISTVA Jelene Marjanović?!

Podeli vest

Vladimir Marjanović, otac osumnjičenog Zorana Marjanović, kako saznaju mediji, u toku naredne nedelje biće priveden zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu snaje Jelene Marjanović. Policija je njegov DNK uporedila sa onim koji je nađen na telu ubijene pevačice i tako ga dovela u vezu sa zločinom. Kako se sumnja, njegov zadatak je bio da se otarasi tela

- Zoran, iako jedini osumnjičeni, nije mogao sam da počini zločin, koji je odrađen gotovo do savršenstva. Vladimir je verovatno imao ulogu "čistača" u slučaju Marjanović. Sumnja se da je učestvovao u skidanju tragova i bacanju tela. Ako se setimo da je Jeleni skinut lak sa noktiju, da su joj ruke potapane u varikinu, da je sve očišćeno tim abrazivnim sredstvom, jasno je da to nije mogla da uradi jedna osoba - objašnjava sagovornik lista "Alo".

Ono što je svakako bacalo sumnju na Vladimira jeste i njegova konstanta prisutnost u javnosti od prvog dana do hapšenja njegovog sina. On je bio taj koji je komunicirao sa medijima, ali se sumnja i da je sina drogirao "bensedinom" svaki put kada bi kretao u policiju.

- Sumnja se da je Vladimir kada je Zoran pre 17 meseci bio uhapšen kontrolisao sina i istragu. Postoje inicija da je pre nekoliko dana, kada je policija ponovo zakucala na vrata Marjanovića u Borči, Vladimir bio taj koji je brzo reagovao. Pre nego što je Zoran odveden u policiju, sumnjajući da opet ide na poligraf, Vladimir je uspeo da mu krišom stavi tabletu za smirenje, kao što je to činio i uoči prethodnih testiranja. Bio mu je plan da smiri sina i pomogne mu da opet prevari mašinu. Zoran je odveden u tužilaštvo i zadužen je u pritvoru - kaže izvor za medije.

Inače, Vladimirove izjave o Jeleni, menjale su se iz meseca u mesec. Od anđela i divne devojke u noći kada je Zoran uhapšen zbog njenog ubistva, svekar je promenio ploču i rekao da je Jelenu ubio njen ljubavnik tajkun. Ljubavnik koga do te noći nikada niko nije pominjao.

- Hapšenje je namešteno i svi mi znamo istinu. Jelenu je ubio tajkun koji drži pola Beograda, a Zorana hapse jer njemu gori pod nogama i svima ide u prilog da Zoran bude uhapšen. Moj sin nije ubica - rekao je Vladimir 15. septembra.

To se kosilo sa izjavom koju je Zoran dao pred njim u jednoj televizijskoj emisiji u kojoj su gostovali zajedno nekoliko nedelja nakon Jeleninog ubistva.

- Mediji su od nas napravili sataniste i ubice. O Jeleni su se odmah pojavile informacije da je imala švalera i ja sam tome hteo da stanem na put. Ona je pre svega bila majka i žena, a muzika joj je bila na drugom mestu - rekao je tada Zoran, dok je njegov otac Vladimir podvukao da su mediji od njihove tragedije napravili sapunicu.

Informer

Vladimir je za Jelenu tada rekao:

- Bila je anđeo i osoba koju je bilo nemoguće ne voleti! - rekao je svekar. Njegove teorije o tome ko je ubio Jelenu takođe su se menjale, pa je tako nekoliko nedelja nakon što je u kanalu na Crvenki otkriveno Jelenino telo rekao da "ubica šeta gradom sa čekićem".

Jelenin svekar i Zoranov otac je tokom 17 meseci istrage ubistva više puta pozvan na saslušanje. Išao je na poligraf i uz drugog sina Miloša jedini je član porodice koji je Zorana nakon hapšenja posetio u zatvoru.

Njemu pritvor, međutim, nikada nije bio određen. U tužilaštvu je iskoristio zakonsku mogućnost da ne svedoči.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vladdimir

pre 6 godina

Mislim da će, a tako bi trebalo i da bude, policija i mediji koji su u saradnji “filovali” javnost raznim “izjavama” za koje ne znamo ni gde, ni kada, ni kome su date, morati da “pokusaju” čorbu koju su sami zakuvali... Rukovodeći se sopstvenim interesima, ni policija ni mediji nisu vodili računa o zakonima koje su morali poštovati u ovakvom slučaju, a da ne govorimo o moralnom i ljudskom aspektu čije nepoštovanje može ostaviti jako dubok trag na duši celokupnog društva... U najmanju ruku, vrlo neprofesionalno, da ne kažem amaterski i laički...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija