• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.10.2017

14:42

KOLIKO ONI ZNAJU O UBISTVU JELENE? Sutra u Tužilaštvu saslušanje Zoranovog sina Uroša i majke Zorice!

Vesti

KOLIKO ONI ZNAJU O UBISTVU JELENE? Sutra u Tužilaštvu saslušanje Zoranovog sina Uroša i majke Zorice!

Podeli vest

U okviru istrage protiv Zorana Marjanovića osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene, sutra bi u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu trebalo da bude nastavljeno saslušanje svedoka koje tužilaštvo smatra relevantnim za ovaj slučaj
Informer

Očekuje se da sutra bude ispitan Zoranov sin iz prvog braka Uroš Marjanović, kao i Zoranova majka, Zorica.

Međutim, oni po zakonu mogu da uskrate davanje iskaza tužiocu, jer su bliski srodnici okrivljenog, kao što su to učinili prošlog ponedeljka Marjanovićevi otac i brat po savetu advokata.

Iskaz je u svojstvu svedoka prošlog ponedeljka dala samo Jelenina sestra od strica Teodora Krsmanović.

Za 30. oktobar planirano je ispitivanje još dva svedoka, koje je za sada pozvalo tužilaštvo, a da li će ih biti još pokazaće tok istrage.

Marjanović se nalazi u pritvoru od hapšenja 15. septembra godinu i po dana od ubistva, koje se dogodilo 2. aprila 2016. godine.

Ubistvo Jelene Marjanović medijski je najpraćeniji slučaj u Srbiji već godinu i po dana sa raznim verzijama o identitetu izvršioca, kao i načinima i mestu izvršenja zločina.

Marjanoviću se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

On je i pre hapšenja bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan na slobodu zbog nedostatka dokaza.

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu 16. septembra negirao je da je ubio suprugu i ponovio sve što je i ranije govorio na saslušanjima u policiji.

Tada je, prema pisanju medija, rekao da je tog dana, 2. aprila 2016. bio sa suprugom i ćerkom u šetnji u Borči nakon čega je Jelena produžila na džoging a on se vratio sa ćekom kući oko 15-16 sati.

Nestanak supruge je prijavio oko 20 sati, a njeno telo je policija pronašla sutradan na nasipu u Borči.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija