• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

23.10.2017

08:10

ZORICE, IZVUKLI SMO SE, SVE SMO IH ZA*EBALI! Zbog tajnog snimka na kome je OVO REKAO, pada otac Zorana Marjanovića?!

Vesti

ZORICE, IZVUKLI SMO SE, SVE SMO IH ZA*EBALI! Zbog tajnog snimka na kome je OVO REKAO, pada otac Zorana Marjanovića?!

Podeli vest

Policija je navodno tajno snimila Vladimira Marjanovića, svekra ubijene Jelene Marjanović, dok je sa sinom Zoranom u porodičnom automobilu nagovarao svoju suprugu da laže za njih. On će najverovatnije biti priveden zbog tog tajnog snimka, kao i poklapanja njegovog DNK sa tragovima koji su nađeni na Jeleninom telu

Vladimir Marjanović će najverovatnije završiti iza rešetaka, jer ga je policija krajem aprila 2016. godine, kako piše Alo, snimila dok je u automobilu nagovarao ženu da sinu i njemu pruži alibi, kao i posle saslušanja u policiji, kada joj je rekao: "Zorice, izvukli smo se, sve smo ih zaje*ali".

- Policajci su prisluškivali razgovor Marjanovića i čuli kad su Vladimir i Zoran nagovarali Zoricu kako da ih "pere" kod inspektora. Posle saslušanja u stanici "29 novembar", on je na parkiralištu svojoj ženi doslovce rekao: "Mislim da smo se izvukli. Sve smo ih zajebali".


NOVI DOKAZI U ISTRAZI: Hapse i Zoranovog oca ZBOG UBISTVA Jelene Marjanović?!

Potom je dodao "da su njih dvoje uspeli da prevare inspektore i da im sada više niko ništa ne može" - rekao je izvor blizak istrazi.

- Stvarno ne mogu da komentarišem takve najave da će policija navodno da me uhapsi u toku ove nedelje. Ne plašim se hapšenja. Nemam komentar za gomilu gluposti, od toga da sam bio "čistač", pa do toga da su me tajno snimili - rekao je za Alo svekar ubijene pevačice.


(VIDEO) FORENZIČKI SOFTVER REŠAVA MISTERIJU? Ovo bi mogli da budu KLJUČNI DOKAZI u istrazi UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ!

Supružnici su 26. aprila 2016. bili pozvani na informativni razgovor. Dok su čekali saslušanje, u hodniku su se neprekidno dogovarali o tome šta će reći inspektorima. Vladimir je Zorici davao instrukcije kako da odgovara na određena pitanja.

- Došli su veoma nervozni i zabrinuti. Dok su čekali da ih pozovu na saslušanje, Vladimir je Zorici davao uputstva kako da odgovara na pitanja inspektora. Govorio joj je šta sme, a šta nikako ne sme da otkrije o svom odnosu sa Jelenom i svom poslu. Posle saslušanja, njihovo raspoloženje se drastično promenilo. Razgovarali su glasno i upadljivo gestikulirali. Nisu vodili računa da li policajci mogu da ih čuju. Delovali su kao ljudi koji su izbegli sigurnu zamku i koji likuju jer nisu otkriveni - kažu izvori.


MOTIV UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ? Miljana Kulić otkrila šta joj je ubijena pevačica poverila pred smrt!

Advokat Aleksandar Zarić iz tima branilaca Zorana Marjanovića izjavio je da nije čuo najave da se Vladimiru navodno sprema hapšenje.

- To su gluposti. Gde to ima, da se nekome najavljuje hapšenje. Valjda hapse bez najave? Odakle vama ta informacija? Novine ne čitam - rekao je Zarić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija