• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.10.2017

12:09

POSLEDNJA TAJNA IZ ISTRAGE UBISTVA U BORČI: JELENIN TELEFON UKOPAO ZORANA?

Vesti

POSLEDNJA TAJNA IZ ISTRAGE UBISTVA U BORČI: JELENIN TELEFON UKOPAO ZORANA?

Podeli vest

Komšija porodice Marjanović 8. septembra na ulici našao razbijeni telefon, odneo ga kući i video slike i poruke ubijene Jelene. Mobilni telefon odmah predao policiji, a tačno sedam dana kasnije Zoran Marjanović uhapšen pod sumnjom da je ubica!

Slike sa Janinog rođendana
Bilo je tu slika i snimaka sa rođendana male Jane, zatim porodičnih fotografija, bilo je i nekih poruka... Nisam mnogo gledao, čim sam video o čemu se radi, pozvao sam policiju
 

Informer

Komšija porodice Marjanović

Komšija Zorana Marjanovića pronašao je 8. septembra ove godine na ulici u neposrednoj blizini kuće porodice Marjanović razbijeni mobilni telefon, u čijoj memoriji su bile slike, snimci i poruke ubijene Jelene, otkriva Informer!

Telefon, za koji se pretpostavlja da je ili Jelenin ili nekog od članova porodice Marjanović, komšija je odneo kući i pomoću kompjuterskog programa iz njega izvukao memorijske podatke. Čim je video o čemu se radi, pozvao je policiju i predao im mobilni. Tačno sedam dana kasnije, Zoran je uhapšen pod sumnjom da je ubica! Da li je to slučajno i da li su možda upravo podaci iz ovog telefona dali policiji krunski dokaz za hapšenje?!

Komšija G. Z., sa kojim smo juče razgovarali, a koji insistira na anonimnosti, ispričao nam je da je bio šokiran kad je otkrio šta se nalazi u razbijenom telefonu!

- Taj telefon je 8. septembra u blizini kuće Marjanovića sasvim slučajno pronašao moj otac. Doneo ga je kući, dao mi ga u ruke i rekao: Ajde vidi da li od ovoga može da bude nešto. Taj telefon je bio "samsung J5" sa polomljenim ekranom, izgledao je kao da je automobil prešao preko njega. Prikačio sam ga na kompjuter da vidim da li ima nešto u memoriji, a na ekranu se pojavila gomila Jeleninih slika, snimaka i poruka. Kada sam to video, nije mi bilo dobro - priča šokirani G. Z. Naš sagovornik kaže da je u telefonu bilo na stotine fotografija i veliki broj video-zapisa ubijene pevačice i cele porodice Marjanović.

PRIVEDEN MLADIĆ, IMAO TELEFON UBIJENE JELENE MARJANOVIĆ: Policiji došao u ruke aparat koji je pevačica KRIŠOM KORISTILA!
 

Zoranov otac izbegao suđenje, pravdao se da mora da čuva Janu

Ivan Dobričić

Zoranov otac Vladimir Marjanović izbegao je juče da se pojavi na sudu po tužbi protiv Informera, u kojoj ova porodica traži ukupno čak 27,5 miliona dinara od naših novina zbog serije tekstova o njima, iako smo verodostojno prenosili sve što su oni izjavljivali i što smo saznavali u istrazi.
Vladimir je juče preko advokata poručio da ne može da dođe u sud, pod obrazloženjem da baš on mora da čuva unuku Janu. Ostaje pitanje gde su onda juče bili njegova supruga Zorica i mlađi sin Miloš sa suprugom, koji svi žive sa Vladimirom u porodičnoj kući u Borči. 

- Prvo sam pomislio da je to njen telefon, ali sam onda pronašao fotografije njenog spomenika na groblju, pa sam pomislio da telefon pripada Zoranovom ocu Vladimiru ili možda majci Zorici. Bilo je tu i slika i snimaka sa rođendana Jelenine ćerke Jane, porodičnih fotografija... Bila je čak i slika presude Zorici Marjanović za nadrilekarstvo... - priseća se on.

U prvom trenutku, kada je video sve to, G. Z. je pomislio kako bi odmah trebalo da se otarasi telefona i da ga baci negde.

- Uhvatio sam se za glavu i rekao: Ćale bre, kud si ovo našao?! Iskreno govoreći, hteo sam da ga bacim u kontejner, ali onda mi je palo na pamet da će policija na njemu naći moje otiske, pa ću još ja da imam problema, a nisam ni kriv ni dužan... E, onda sam odlučio da ga odnesem u policiju - priča Zoranov komšija.

Prvo ga je, kaže, odneo u policijsku stanicu u Borči. Kad su čuli šta im je doneo, policajci su ga poslali u 'Belu kuću' (SUP Palilula, prim. aut.). Tamo su mu, međutim, rekli da telefon odmah odnese u sedište beogradske policije.

U beogradskoj policiji inspektorima je ispričao sve o tome kako je našao telefon i šta je video u njemu.

- Dao sam izjavu, potpisao zapisnik i od tada me niko iz policije nije više kontaktirao. Sećam se samo da su me sigurno desetak puta pitali da li sam nešto od fotografija ili snimaka prebacivao na svoj kompjuter. Srećom, nisam to uradio, stvarno nisam - kune se G. Z., koji nas je potom zamolio da mu ne objavljujemo ime "da ga ne bi starije gospođe iz kraja na svakom koraku zaustavljale i propitivale šta je bilo u telefonu".

- Jelenino ubistvo je mesecima glavni događaj i zaista mi ne treba nikakav publicitet. I ovako se brzo saznalo da sam išao u stanicu u Borči, još da znaju da sam tamo nosio telefon od nekog Marjanovića, pa svi bi mi seli na vrat sa pitanjima šta je sve bilo na fotografijama! Živ ne bih ostao!- navodi on.

MORBIDNO! OTAC ZORANA MARJANOVIĆA PRAVIO SELFIJE NA JELENINOM GROBU!

Podsetimo, Jelena Marjanović je 3. aprila 2016. pronađena mrtva, smrskane glave, u kanalu pokraj nasipa u Borči. Obdukcijom je utvrđeno da je ubijena dan ranije sa više udaraca u glavu. Zoran je 15. septembra, posle 17 meseci istrage, uhapšen zbog sumnje da je ubio suprugu i trenutno se nalazi u pritvoru.


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija