• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

26.10.2017

23:10

ZORAN MARJANOVIĆ OTKAČIO LJUBAVNICU ZOKU: Na nagovor porodice, odlučio da se NE OŽENI ZORICOM MITROVIĆ!

Vesti

ZORAN MARJANOVIĆ OTKAČIO LJUBAVNICU ZOKU: Na nagovor porodice, odlučio da se NE OŽENI ZORICOM MITROVIĆ!

Podeli vest

Iako se raspitivao o proceduri za podnošenje molbe, suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović posle razgovora s najbližima odlučio da ne ozakoni vezu sa Zoricom Mitrović

Zoran Marjanović, koji se pre desetak dana raspitivao kod nadležnih u Centralnom zatvoru šta je neophodno za proceduru venčanja iza rešetaka, odustao je od namere da ozakoni vezu sa Zoricom Zokom Mitrović. Kako je potvrđeno iz pouzdanih izvora, molbu koju je pripremao na kraju nije ni podneo Višem sudu.

- Osumnjičeni za ubistvo supruge Jelene Marjanović, koji je u Centralnom zatvoru od 16. septembra, otvoreno je rekao pre desetak dana da želi da se oženi u pritvoru. Objašnjeno mu je da čin venčanja ne može da obavi bez saglasnosti sudije za prethodni postupak. Bio je rešen da mu podnese molbu, ali se onda predomislio. Najverovatnije su mu najbliži koji ga obilaze posavetovali da to ipak ne bi bila najbolja odluka u ovom trenutku - kaže naš izvor .

POSLEDNJA TAJNA IZ ISTRAGE UBISTVA U BORČI: JELENIN TELEFON UKOPAO ZORANA?

Strahuje da će izgubiti Janu

On podseća da Marjanović po zakonu ima pravo da sudu podnese ovakav zahtev, ali da ne postoji mogućnost da zbog svadbene ceremonije izađe na slobodu. Ipak, postoji mogućnost da se brak sklopi iza rešetaka.

- Iako je, bar zasad, očigledno odustao od zatvorskog venčanja, on i dalje, pored Jane, najčešće pominje novu devojku - kaže naš sagovornik. Zoran je, prema njegovim rečima, pored toga što je zaljubljen u Zoricu, strahovao i šta će se dogoditi s njegovom ćerkicom, pa je smatrao da bi posle venčanja sa Zoricom ona mogla da dobije starateljstvo nad detetom.

- Laknulo mu je kad je obavešten da je Centar za socijalni rad brigu o detetu poverio njegovom bratu Milošu i njegovoj supruzi Milici. Strahovao je da bi posle ubistva Jelene i njegovog hapšenja devojčica mogla da bude oduzeta porodici - dodaje naš izvor.

PRIVEDEN MLADIĆ, IMAO TELEFON UBIJENE JELENE MARJANOVIĆ: Policiji došao u ruke aparat koji je pevačica KRIŠOM KORISTILA!


Živi u njegovoj kući, napala policiju prilikom hapšenja

S obzirom na to da je, osim najbliže porodice, uz njega posle hapšenja ostala još Zorica Mitrović, Marjanović u nju ima veliko poverenje. Kako je već piasano, iako se nisu pojavljivali u javnosti zajedno, Zorica je mesecima pre hapšenja Zorana boravila sa sinom Zdravkom u porodičnoj kući Marjanovića u Borči. Sa Zoranom je tu bila i u noći njegovog hapšenja, 15. septembra, i tada je skrenula pažnju na sebe pošto je napala policajce koji su došli da Marjanoviću stave lisice na ruke.


Na pitanje za komentar, Zotrica je poslala sledeću poruku: „Zoki, uz tebe sam, nikad jače! Pozdrav za sve u CZ od mene i grupe za podršku Zoranu Marjanoviću“ .

MORBIDNO! OTAC ZORANA MARJANOVIĆA PRAVIO SELFIJE NA JELENINOM GROBU!

Ništa od ljubavne sobe

Zoran Marjanović mogao bi da dobije pravo da koristi takozvanu ljubavnu sobu, ali on zasad nije dostavio potvrdu da žive u vanbračnoj zajednici.

- Zbog toga što pojedini osumnjičeni u pritvoru provedu dug vremenski period i njima je omogućeno da imaju bračne posete. Međutim, za korišćenje ove vrste posete nije neophodno da supružnici budu zvanično venčani, već je dovoljno da dva svedoka potvrde da oni žive u vanbračnoj zajednici - objašnjava naš sagovornik.

VIŠI SUD: Odbijena žalba, Zoran Marjanović ostaje u pritvoru!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija