• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I

27.10.2017

18:00

MUŽ ZANEMEO U SUDNICI! Jezivi detalji sa izricanja presude glumici koja je MASAKRIRALA MAJKU I BABU!

Vesti

MUŽ ZANEMEO U SUDNICI! Jezivi detalji sa izricanja presude glumici koja je MASAKRIRALA MAJKU I BABU!

Podeli vest

Teodora Viktorović, koja je 2015. satarom ubila majku Ljiljanu (62) i baku Ivanku (91), juče je mirno i bez reči saslušala presudu * Teodorin muž je nemo gledao čas u suprugu, čas u pod sudnice
Informer

Glumica Teodora Viktorović (41) iz Beograda osuđena je juče u Višem sudu na 30 godina zatvora jer je 2. marta 2015. satarom ubila majku Ljiljanu (62) i baku Ivanku (91) u njihovom zajedničkom stanu na Vračaru, u Beogradu. Iako se nadala manjoj kazni, Teodora je juče mirno i bez reči saslušala presudu. Njen muž, koji joj je tokom celog suđenja bio najveća podrška, nemo je gledao čas u nju, čas u pod sudnice.

Podrška supruga

Sudija Ana Milošević kazala je u obrazloženju presude da je bez svake sumnje utvrđeno da je optužena ubila majku i baku satarom.

Težak život
Od rođenja mi je život bio pakao, samo Bog mi je svedok!
Teodora

-To je ona i sama priznala. S obzirom na težinu ovog krivičnog dela, zakonom je propisana kazna do 40 godina. U konkretnom slučaju, kao olakšavajuću okolnost uzeli smo u obzir nalaze superveštačenja, kojim je utvrđeno da je Teodora bila bitno smanjene uračunljivosti - istakla je sudija.

Tokom suđenja stekao se utisak da je krhka Viktorovićeva od detinjstva bila žrtva poremećenih roditeljskih odnosa, posebno majke Ljiljane, koja je na njoj često iskaljivala bes i vređala je. Zbog svega toga se, kako je Teodora priznala, u jednom trenutku okrenula narkoticima i alkoholu "kako bi našla spas".

- Roditelji su pili i tukli se stalno, pa su me od moje četvrte godine preuzeli baba i deda. Deda je bio sav moj svet, i otkad je umro, nastupio je haos. Majka se ponovo vratila da živi sa mnom i babom i nastavila je da pije. Oduvek sam sa njom imala loše odnose. Tukla me je do moje 24. godine. Zbog svega toga sam počela da koristim heroin kao 'odmor za mozak' - kroz suze je pričala Teodora.

TEODORA ĆE ROBIJATI 30 GODINA! Izrečena presuda glumici koja je SATAROM UBILA MAJKU I BAKU!

Ona je priznala da je uoči zločina uzimala tablete za smirenje zbog postporođajne depresije, ali i alkohol, nakon još jedne svađe u nizu sa majkom:

- Ništa se od toga možda ne bi desilo da me majka tog jutra, kad sam krenula u kuhinju da ugrejem mleko ćerkici, nije opet zasula uvredama. Vikala je na mene da joj ne dam da spava, kako je nije briga za mene i moju decu. Ćutala sam, ali sam onda u trenutku iz poluotvorene fioke uzela sataru sa obe ruke i krenula ka njoj. Dalje se ničega ne sećam...

Teodora je u toku suđenja više puta izrazila iskreno kajanje zbog svog postupka, tvrdeći da je njena jedina sreća što se ne seća trenutka kad je ubila majku i baku, jer ima "crne rupe":

- Neopisivo mi je žao i kajem se što sam nepovratno oduzela dva života i uništila živote svojoj deci i suprugu. Ja majku i babu i dalje smatram živim i takve ih sanjam. Od rođenja mi je život bio pakao, samo Bog mi je svedok. Moja jedina sreća je što se samog tog čina ne sećam. Sada samo želim što pre da budem sa suprugom i decom, da budem ono što jesam.

SRPSKA GLUMICA KOJA JE BRUTALNO ISKASAPILA MAJKU I BAKU i u Centralnom zatvoru UZIMA HEROIN!

Informer

Deca sa ocem

Podsetimo, posle dvostrukog ubistva u Mileševskoj ulici 33 na Vračaru pretprošle godine, Teodora je zatečena krvava u kupatilu i potpuno dezorijentisana. Alko-testiranjem je utvrđeno da je imala čak 3,65 promila alkohola u krvi. U stanu je u vreme zločina bila i njena ćerkica stara nekoliko meseci, koja je spavala. Starijeg sina je suprug Borislav odveo u vrtić. Oba deteta su trenutno s njim.
Teodora je, inače, unuka glumca Mihajla Viktorovića, čuvenog Ciganovića iz serije "Bolji život". Ona je svojevremeno sa desetkom diplomirala glumu u klasi Mirjane Karanović, ali nije uspela da ostvari neku značajniju ulogu. .

Rekordne kazne ženama ubicama

Informer

 

Nijedna žena u Srbiji nije do sada pravosnažno osuđena na maksimalnu kaznu zatvora od 40 godina, za razliku od muškaraca, kojih ima čak 82 od 2002. godine, kada je ukinuta smrtna kazna.
Po visini kazne među ženama, na vrhu te neslavne liste trenutno se nalazi Ana Filipović iz Beograda, osuđena na 37 godina zatvora zbog svirepog ubistva ćerkice Katarine (3). Odmah iza nje je Magdalena Balać, osuđena na 35 godina zatvora zbog ubistva Bratislava Manojlovića i njegove supruge Gorice Stanković iz Aleksinca, ali nju od upućivanja na robiju "štiti" to što je državljanka BiH, koja ne izručuje svoje državljane.
Treća je Nataša Petrović iz Beograda, koja je pravosnažno osuđena na 30 godina zatvora zbog podstrekavanja na ubistvo supruga Nenada Petrovića u aprilu 2007. godine. Na istu kaznu sada je osuđena i Teodora Viktorović.
Jedina žena koja je prvostepeno bila osuđena na 40 godina zatvora je Olivera Krsmanić iz šabačkog Prnjavora, zbog ubistva taksiste Nezira Šišića u Beogradu. Međutim, početkom 2015. Apelacioni sud je tu presudu smanjio na 15 godina zatvora.

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija