• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

28.10.2017

08:55

OSAM NESREĆA, 13 POVREĐENIH! Burna noć u Beogradu!

Vesti

OSAM NESREĆA, 13 POVREĐENIH! Burna noć u Beogradu!

Podeli vest

U osam saobraćajnih nesreća koje su se dogodile noćas i sinoć u Beogradu povređeno je 13 osoba, među kojima i jedna teže, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura

Ona je rekla jutros da je u saobraćajnoj nesreći u Ulici Andjelka Čelebonovića u Dobanovcima teže povređen pešak (70) i da je prebačen na reanimaciju u Urgentni centar.

Prema njenim rečima, u saobraćajnoj nezgodi na Smederevskom putu oko 22 časa povređene su dve osobe, a nakon toga je došlo do tuče u kojoj su učestvovale još dve osobe.

 - Ukupno su povređene četiri osobe - kazala je Macura.

Ona je rekla da je u saobraćajnoj nesreći  desetak minuta posle ponoći na Zrenjaninskom putu povređen muškarac (40) koji je prebačen u Urgentni centar.

 - U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na uglu ulica Vladimira Teodorovića i Vojislava Ilića, povređen je mladić (18), dok je u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u 21.07, u Ugrinovcima u naselju Busije povredjen muškarac (22) -  navela je Macura.

Ona je rekla i da su dve devojčice povredjene na Dobanovačkom putu, iza Ktirora.

 - U 20.34 dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su povredjene dve devojčice od 12 i 13 godina, koje su zbrinute u Urgentnom centru -  kazala je Macura.

Ona je dodala i da je oko 20.30 u saobraćajnoj nezgodi u Maksinom sokaku u naselju Bečmen (Surčin) povredjen pešak (72) i da su u udesu oko 19.25 na uglu ulica Ljubice Leković i Severni bulevar povređene dve osobe.

 - Hitna pomoć imala je ukupno 114 intervencija od kojih je 24 bilo na javnom mestu -  kazala je Macura.

Ona je navela da su se od hroničnih bolesnika najviše javljali srčani bolesnici, astmatičari i pacijenti sa hipertenzijom.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija