• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.10.2017

20:00

EKSKLUZIVNO! PROVALJENA TAJNA PREPISKA VLADIMIRA MARJANOVIĆA: Jelenini rođaci su baš loši i zli ljudi, TO JE POKVAREN SOJ KOJI TREBA IZBEGAVATI!

Vesti

EKSKLUZIVNO! PROVALJENA TAJNA PREPISKA VLADIMIRA MARJANOVIĆA: Jelenini rođaci su baš loši i zli ljudi, TO JE POKVAREN SOJ KOJI TREBA IZBEGAVATI!

Podeli vest

Vladimir Marjanović pljuvao po porodici svoje ubijene snaje Jelene, i to u Fejsbuk grupi koja je osnovana u znak sećanja na nju. Okomio se i na Sašu Popovića jer ovaj posle zločina nije snimio Jelenin CD, od koga su Marjanovići planirali da zarade velike pare

Vladimir Marjanović (64), svekar zverski ubijene Jelene Marjanović, u poslednjih godinu dana je na najprizemnije načine na Fejsbuku vređao porodicu svoje snaje! U porukama koje ekskluzivno objavljujemo, Vladimir je za Jeleninu porodicu Krsmanović pisao da su "loši i pokvareni ljudi" i "soj koji treba izbegavati"!

Da sve bude još ružnije, Vladimir je po Jeleninim rođacima pljuvao u Fejsbuk grupi koja je osnovana u znak sećanja na ubijenu pevačicu! Na meti Vladimirovih napada našao se i suvlasnik 'Granda' Saša Popović, jer posle Jelenine smrti nije izdao njen CD, od koga su Marjanovići planirali da zarade velike pare.

Informer

Sudeći prema porukama do kojih smo došli, sve je počelo prošle zime, nakon što je administratorka ove grupe Dušica M. postala veoma bliska sa Vladimirom. Njih dvoje su razmenjivali emotivne poruke, pune nežnosti i zahvalnosti, pa su čak i dogovarali susret. Nije poznato da li je za te poruke znala Vladimirova supruga Zorica, mada nju nijednom rečju nisu pomenuli.

Dušica je, naime, u januaru ove godine Vladimiru poslala svoje slike na kojima pozira pored Jeleninog groba, na šta joj on odgovara:

"Drago mi je što si bila, a i što si se slikala na grobu, kao i zbog saosećanja i emotivnih pesama koje pišeš. Hvala ti."

Informer

Hteo da zaradi na mrtvoj snaji!

Informer

Jelenin svekar se u polemici sa ostalim članovima grupe okomio i na Sašu Popovića, koji je prošle godine, posle Jeleninog ubistva, u jednoj emisiji izjavio da će snimiti CD sa Jeleninim pesmama.
Stariji Marjanović je, po svemu sudeći, to video kao mogućnost da se ovajdi i zaradi na mrtvoj snaji. Pošto se to nešto izjalovilo, Jelenin svekar je isprozivao Sašu:
"Ko je Saleta zaplašio da ne izvrši dato obećanje pred celim auditorijumom?", pitao se Vladimir, pa dodao: "Mislim da je 'Grand', iako je obećao Jecin audio i DVD, na nju potpuno zaboravio..."

"Malo je sukob interesa biti podrška sam sebi?!", ali je odmah potom počeo da joj daje instrukcije ko bi trebalo da bude u grupi, a ko bi trebalo da bude izbačen.

Tad se i okomio na Krsmanoviće, osuvši salvu uvreda na njihov račun:

"Oni su loši ljudi. Onaj soj koji treba izbegavati. Jeca je bila najvrednija među njima. Jeca je volela samo strica iz te sorte jer u sebi nije imala tu pokvarenost."

Zatim je naložio Dušici da izbaci iz grupe dve prijateljice porodice Krsmanović:

"Koristili su novine da nam nanesu što veće zlo, a to zlo je u njima. Izbacite ih jer je to jedini način da ne remete podršku", na šta Dušica odgovara: "Izbačene obe. Udavi me Teodora..." (Jelenina sestra od strica, prim. aut.)

Vladimir je zatim nastavio prepisku sa Dušicom pohvaljujući je što je i Teodoru izbacila iz grupe:

"S njom je bilo puno problema dok nije bila blokirana i izbačena", napisao je Vladimir.

"Biće i sad. Evo sad ušla neka Dušica Krsmanović", odgovorila je Dušica.

"To je druga sestra!", nastavio je svekar.

"Uh, glava me zabole...", požalila se Dušica.

"Kaži im šta su pravila. Nisu one dobronamerne", upozorio je Vladimir.

Informer
Informer
Informer

Otkud zna da ih je bilo više?!
Vladimir je u prepisci sa članovima grupe više puta pomenuo 'Jelenine ubice', u množini!

Sasvim je indikativno da je Vladimir u prepisci sa članovima grupe više puta pomenuo "Jelenine ubice", u množini! Ostaje zato pitanje otkud on zna da ih je bilo više i da li Vladimir nešto krije o zločinu o kome već 19 meseci priča cela Srbija.

Podsetimo, Jelena je 3. aprila 2016. pronađena mrtva, smrskane glave, u kanalu pokraj nasipa u Borči. Obdukcijom je utvrđeno da je ubijena dan ranije, sa više udarca u glavu. Vladimirov sin Zoran Marjanović je 15. septembra, posle 17 meseci istrage, uhapšen zbog sumnje da je ubio suprugu, ali je na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu negirao taj zločin.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija