• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski telegraf

31.10.2017

11:40

NAĐ IDE U ZATVOR, DECI DUGUJE 27.000 EVRA?! Podignuta optužnica protiv bivšeg fudbalera!

Vesti

NAĐ IDE U ZATVOR, DECI DUGUJE 27.000 EVRA?! Podignuta optužnica protiv bivšeg fudbalera!

Podeli vest

Treći osnovni sud u Beogradu podigao je optužnicu protiv Alberta Nađa, koji na ime alimentacije duguje 27.000 evra deci iz prvog braka s Jelenom Nađ

 

Na poslednjem ročištu koje je održano juče, doneta je odluka da se protiv bivšeg fudbalera podigne optužnica zbog zanemarivanja dece i neplaćanja alimentacije, za šta mu je zaprećena jedinstvena kazna zatvora od osam meseci, kao i novčana nadoknada.

ŠOKANTNA ISPOVEST SINA JELENE I ALBERTA NAĐA: Odričem se oca, hteo je da SILUJE MOJU MAJKU KAŠIKOM!

Kako se saznaje, prethodno je Jelena Nađ dostavila tužilaštvu sve dokaze o Albertovim neplaćenim alimentacijama, pa je bilo izvesno da će do podizanja optužnice i doći.

JELENA NAĐ NE ODUSTAJE! "Gaziću" Alberta dok ga ne pošaljem NA ROBIJU!

Srpski telegraf došao je u posed optužnice, u kojoj stoji da Albert na ime alimentacije duguje 824 evra najstarijem sinu Nemanji (21), koji je u međuvremenu postao punoletan, dok prema mlađem nasledniku Nikoli (17) i ćerki Jani (10) njegova zaostala dugovanja iznose čak 26.274 evra. Pored toga, navedeno je da se predlaže jedinstvena kazna zatvora u trajanju od osam meseci.

ALBERT NAĐ NAPAO I DRUGU SUPRUGU?! Bivši fudbaler i funkcioner Partizana dao iskaz u novobeogradskoj policiji!

Jelena tokom nije krila zadovoljstvo zbog ovakvog sudskog epiloga.

- Sve ove godine sam se borila za svoju decu, za pravdu i za pravo koje zaslužuju. Borila sam se da dobiju ono što im pripada. Kad već imaju oca koji ne zna ni gde žive i u kakvim uslovima, da li su gladna i žedna, dala sam sve od sebe da vide da nisu sami i da imaju majku koja će se do poslednjeg atoma snage boriti za njih - rekla je Jelena.

ALBERT NAĐ PRAVI HALJINE! Bivši fudbaler našao novo zanimanje

Podsetimo, Jelena Nađ je pre tri godine zatražila pomoć suda kako bi naplatila alimentaciju za njihovo troje dece Nemanju, Nikolu i Janu. U međuvremenu, ona je javno pričala o paklu koji je preživela u braku sa bivšim fudbalerom Partizana, tokom kojeg ju je fizički zlostavljao. Jelena je u šokantnom intervjuu za Srpski telegraf rekla kako je Albert mučki prebijao pred decom, zbog čega se razvela, a nedugo nakon razvoda je podnela i krivičnu prijavu protiv njega.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija