• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.10.2017

11:53

UKINUTA PRESUDA KRASIĆU, ČLANU "ALKATRAZA", ZA UBISTVO PEROVIĆA IZ GRUPE "ZABRANJENI": Sledi novo suđenje!

Vesti

UKINUTA PRESUDA KRASIĆU, ČLANU "ALKATRAZA", ZA UBISTVO PEROVIĆA IZ GRUPE "ZABRANJENI": Sledi novo suđenje!

Podeli vest

Trećestepeno veće Apelacionog suda u Beogradu ukinulo je presudu kojom je Milan Krasić (29) iz navijačke grupe "Alkatraz" u aprilu osuđen na 15 godina zatvora zbog ubistva Ivana Perovića (20) pripadnika navijačke grupe "Zabranjeni" 22. oktobra 2011. na Novom Beogradu i naložilo da mu se ponovi suđenje

Prvostpenom presudom Višeg suda u Beogradu iz juna 2016. godine Krasić je bio oslobođen od optužbi za teško ubistvo Perovića, ali je drugostepeno veće Apelacionog suda tu odluku u aprilu ove godine preinačilo, izreklo mu osuđujuću presudu i odredilo mu pritvor.

U obrazloženju nove odluke, koja je objavljena na sajtu suda, navodi se da je trećestepeno veće zaključilo da se osnovano se žalbom Krasićevog branioca ističe da je drugostepena presuda zahvaćena bitnom povredom odredaba krivičnog postupka.

- Razlozi u obrazloženju presude su protivrečni dokazima u spisima predmeta, a o odlučnim činjenicama nisu dati dovoljno jasni i uverljivi razlozi - navodi se u trećestepenoj odluci kojoj je naloženo ponovno odlučivanje u drugom stepenu.

PALA ČETVORKA KOJA JE PUCALA U BIVŠEG FUDBALERA NAPRETKA: Napravili mu sačekušu na parkingu hotela Evropa!

Druga dvojica koja su bila optužena u ovom slučaju kao saizvršioci, pravosnažno su oslobođena optužbi za teško ubistvo.

Krasić uhapšen u Briselu u junu 2012. godine po poternici Srbije, pošto je nakon ubistva Perovića pobegao iz zemlje.

NAĐ IDE U ZATVOR, DECI DUGUJE 27.000 EVRA?! Podignuta optužnica protiv bivšeg fudbalera!

Mediji su pisali da je motiv ubistva Perovića bio sukob navijačkih grupa oko prevlasti na južnoj tribini stadiona Partizana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija