• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbijadanas.com

31.10.2017

16:51

NOVINAR MLADEN MIJATOVIĆ O SLUČAJU UBIJENE JELENE MARJANOVIĆ: Ko kaže da ne postoji dokaz protiv Zorana?!

Vesti

NOVINAR MLADEN MIJATOVIĆ O SLUČAJU UBIJENE JELENE MARJANOVIĆ: Ko kaže da ne postoji dokaz protiv Zorana?!

Podeli vest

Mladen Mijatović, voditelj emisije "Crna hronika" koja se emituje na TV Pink, kaže da postoji materijalnoi dokaz koji uhapšenog Zorana Marjanovića povezuje s ubistvom njegove supruge Jelene u Borči 2. aprila prošle godine

On je u intervjuu za portal srbijadanas.com otkrio da se u medijima pojavljuje mnogo proizvoljnih informacija koje se ne zasnivaju na činjenicama.

- Postupak je u toku. Kao reporter u jednom ozbiljnom mediju ne želim da prejudiciram neke stvari i da utičem na tok istrage. Mnogo toga što se pojavljuje u medijima je proizvoljno, netačno, ali mnogo toga je i tačno. Bavimo se isključivo činjenicama i ono što mi kažemo stojimo iza toga i to je istina. Ne idemo u domen spekulacija jer je svima nama zajednički cilj da osoba koja je to izvršila bude adekvatno procesuirana i osuđena na adekvatnu zakonsku kaznu. Niko neće biti osuđen ukoliko ne bude dovoljno materijalnih dokaza - kaže Mijatović i otkriva:

ISPOVEST JELENINE DRUGARICE IZ DETINJSTVA: Od kada je ušla u kuću Marjanovića, NIKOM NIJE SMELA NI DA SE JAVI NA ULICI!

- Postoji jedan materijalni dokaz, a to je blato na Zoranovim pantalonama, koje se poklapa sa blatom koje je pronađeno u Jeleninoj kosi. Forenzički je utvrđeno da se i jedan i drugi uzorak poklapaju. Svojevemeno, Zoran je izjavio da nikada nije bio na lokaciji gde je pronađeno Jelenino telo. U ovom trenutku je, prema mojim saznanjima, iz tog razloga u pritvoru. Dokazni postupak je u toku, saslušavaju se svedoci, prikupljaju se i drugi dokazi. O pritvoru odlučuje sudija za predmetni postupak.Videćemo kako će se dalje situacija odvijati. Ja verujem u policiju i ono što je najvažnije, ubistvo kao krivično delo nikada ne zastareva. Mogu samo da Vas podsetim da je, bar što se teritorije Beograda tiče, uhapšeno nekoliko osoba koje su počinile zločin pre 15 ili 17 godina, a tek sada su pronađeni adekvatni materijalni dokazi na osnovu kojih su te osobe uhapšene. Neke od tih osoba su već pravosnažno osuđene. Naravno, tehnologija je napredovala, i ono što nekada nije bilo moguće otkriti, sada je vrlo dostupno i jednostavno. Svi ti dokazi idu u neko skladište i čuvaju se, s vremena na vreme se to obnavlja i gleda, stoga nikada ne zastareva. Procentualno gledano, veliki broj ubica pre ili kasnije završi iza rešetaka. Iz tog razloga ja ne mogu reći da li će slučaj pevačice biti rešen ili ne. Rešiće se onog trenutka kada presuda bude pravosnažna, odnosno onog trenutka kada krivac bude pronađen i osuđen pravosnažnom presudom - kaže Mijatović.

DO JELENINOG UBICE VODI 20 DNK TRAGOVA?! Ključni detalji iz istrage svirepog ubistva na nasipu u Borči!

On dodaje da je ubistvo Jelene Marjanović istinski fenomen po zastupljenosti u medijima.

-  Nikada u Srbiji, pa ni u bivšoj Jugoslaviji nijedan slučaj nije bio u ovolikoj žiži interesovanja, evo sad već više od 18 meseci. Jednostavno, to je ono što doprinosi gledanost, odnosno povećava čitanost. I dokle god je tako, mi ćemo o tome govoriti. To je veoma prosto i jednostavno. Dokle god naši recipijenti to traže, a mi radimo kvalitetno i tačno to će biti u fokusu javnosti.

EKSKLUZIVNO! PROVALJENA TAJNA PREPISKA VLADIMIRA MARJANOVIĆA: Jelenini rođaci su baš loši i zli ljudi, TO JE POKVAREN SOJ KOJI TREBA IZBEGAVATI!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija