• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

31.10.2017

22:10

PRETILA NOVINARIMA NA FEJSBUKU: Ljubavnica Zorana Marjanovića saslušana u policiji!

Vesti

PRETILA NOVINARIMA NA FEJSBUKU: Ljubavnica Zorana Marjanovića saslušana u policiji!

Podeli vest

Devojka Zorana Marjanovića Zorica Zoka Mitrović, saslušana je jutros u policiji u Beogradu po nalogu Tužilaštva, povodom pretnji smrću koje je ranije uputila novinarima, saznaje "Alo"

Zoka Mitrović je, prema saznanjima, u policiji povodom pretnji koje je ranije uputila novinarima rekla da se "šalila".

Ona je pozvana u policiju kako bi objasnila otvorenu pretnju smrću novinarima zbog tekstova o Zoranu koji se pojavljuju u medijima.

PADA ODBRANA MARJANOVIĆA! Zoran je slagao?! NIJE BIO SA JANOM U VREME UBISTVA?!

Ona je na Fejsbuku ostavila status: „Treba vam prirediti 7. januar, kao ‘Šarliju Ebdou‘”, pri tom misleći na tragičan događaj koji se desio u januaru 2015. godine, kada je u redakciji francuskog satiričnog lista „Šarli Ebdo” ubijeno 12 novinara i članova redakcije.

- Treba vama prirediti 7. januar, kao „Šarliju Ebdou“, pa ćete poštovati zakon, koji vam i te kako nalaže suprotno od ovoga što činite. Dok se neko lud ne nađe, pa vam poželi dobar dan „kalašnjikovim“, vi nećete stati. Pravda i podrška Zokiju i njegovoj porodici - piše na Fejsbuk profilu Marjanovićeve devojke.

Informer

Zorica je nakon te objave napisala još jednu:

- Vidim, sve bruji od „kalašnjikova” u novinama. A kada sam objavila najstroži demant da sam ja lično rekla, pisala, ili aludirala da se poznajem sa Zokijim od pre i demant za one strašne nebuloze o detetu, to niste objavili. I dalje se nadam da će vam se nekada neko lud naći i poželeti vam dobar dan, ovog puta „dragunovim“ (snajper). Zoki, uz tebe sam.

ZORAN MARJANOVIĆ OTKAČIO LJUBAVNICU ZOKU: Na nagovor porodice, odlučio da se NE OŽENI ZORICOM MITROVIĆ!
 

Kako se saznaje, ona je inspektorima rekla da nije mislila ozbiljno i da je bila revoltirana tekstovima u kojima se pominju osumnjičeni Marjanović i ona.

Ukoliko se dokaže njena krivica preti joj tri godine robije!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija