• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

01.11.2017

21:38

SVEKAR UBIJENE JELENE LAGAO OD PRVOG DANA: Svedoci ruše njegovu priču, ovo su NAJVEĆE LAŽI VLADIMIRA MARJANOVIĆA!

Vesti

SVEKAR UBIJENE JELENE LAGAO OD PRVOG DANA: Svedoci ruše njegovu priču, ovo su NAJVEĆE LAŽI VLADIMIRA MARJANOVIĆA!

Podeli vest

Vladimir Marjanović, ako je suditi po izjavi svedoka, nije govorio istinu kad je pričao da nije bio na nasipu u vreme kad je na njemu nestala njegova snaja Jelena Marjanović

Otac Zorana Marjanovića, osumnjičenog da je 2. aprila prošle godine na nasipu u Crvenki ubio suprugu Jelenu, od prvog dana nestanka pevačice lažima je pokušavao da prikrije tragove koji bi mogli da reše zločin, utvrđeno je tokom istrage.

Vladimir Marjanović, prema svedočenju žene koja je čuvala koze na nasipu u vreme kad je navodno Jelena nestala, njega je prepoznala kao čoveka koji je čuvao malu Janu, a ne Zorana.

FATALNA GREŠKA VLADIMIRA MARJANOVIĆA: Prisvojio telefon svirepo ubijene Jelene, OBRISAO JE PORUKE MISLEĆI DA JE SAKRIO TRAGOVE!


Kumin iskaz pod sumnjom


- U odbrani iznetoj pred tužiocem Zoran je ispričao da je sa suprugom Jelenom i ćerkom Janom došao na nasip i da je njegova žena otišla da trči. Rekao je da su ih videli brojni svedoci. Međutim, saslušanje Radosave Marković, žene koja je čuvala koze na nasipu, bacio je potpuno novo svetlo na tu priču. Ona tvrdi da je na nasipu s devojčicom bio čovek koji potpuno odgovara opisu Vladimira, a ne Zorana - objašnjava sagovornik.

EKSKLUZIVNO! Zoran ostavio Janu na nasipu, otrčao i UBIO JELENU!? Za zločin je imao 10 MINUTA!

NAJVEĆE LAŽI VLADIMIRA MARJANOVIĆA


1. Nije bio u kući, već na nasipu u vreme kad je Jelena nestala

 

2. Slagao da je našao Jelenin tajni telefon

 

3. O Jeleni govorio sve najbolje, nakon hapšenja sina skroz promenio priču

Iskazom koji je dala pred zamenikom višeg tužioca ova meštanka Crvenke bacila je sumnju ne samo na iskaz osumnjičenog Zorana, koji je ranije izjavio da je Vladimir tog dana bio u kući, već na sve ukućane i ono što su do sada izjavljivali, uključujući i iskaz kume Vere Vukomanović, koja je takođe tvrdila da je Vladimir bio kod kuće.

Informer

- Osim toga, interesantno je da je Zoran uhapšen upravo pošto je pronađen mobilni telefon koji je njegov otac Vladimir izgubio. Njegovo veštačenje, ukrštanje baznih stanica i detaljan pregled doveli su do toga da se iza rešetaka nađe suprug pevačice.

Kako je utvrđeno, najverovatnije je reč o jednom od telefona koji je do ubistva koristila Jelena, a koji je svekar zadržao i prećutao istražiteljima. Upravo su u tom telefonu nađeni dokazi koji upućuju na Zoranovu krivicu - objašnjava naš izvor.

Osim toga, kako navodi, veoma je neobično i to što je posle ubistva snaje on za pokojnu imao samo reči hvale.

PADA ODBRANA MARJANOVIĆA! Zoran je slagao?! NIJE BIO SA JANOM U VREME UBISTVA?!

Ivan Dobričić


Odbio da svedoči


- Govorio je da je bila „anđeo koji nikome nije umeo ni da pomisli zlo“. Međutim, čim mu je sin uhapšen, od Jelene je pokušao da napravi najveće zlo, tvrdeći da je ona čak imala i ljubavnike - podseća na neobično ponašanje Vladimira Marjanovića.

On objašnjava da upućeni u slučaj, koji i dalje pokušavaju da sklope sve kockice, sumnjaju da on zna mnogo više od onoga što je govorio javno do sada.

- Na saslušanju u istrazi protiv sina iskoristio je zakonsko pravo da ne svedoči. Moguće je da su ga advokati koji brane sina posavetovali tako kako se ne bi izleteo - dodaje on.

NOVINAR MLADEN MIJATOVIĆ O SLUČAJU UBIJENE JELENE MARJANOVIĆ: Ko kaže da ne postoji dokaz protiv Zorana?!

Novak Đurović


UNUK SE IZLAJAO: DEDA JE ZA*EBAO STVAR

Policija od prvog dana veruje da je u ubistvo Jelene umešano više od jednog člana porodice Marjanović. Iako su od prvog dana, kako podseća naš sagovornik, strogo vodili računa o tome šta govore, Zoranov sin Uroš izleteo se prvog dana po pronalasku Jeleninog tela.

- U nedelju 3. aprila, dan posle ubistva negde oko 19 časova, u kuću je došao Zoranov sin iz prvog braka, koji je tog dana bio na saslušanju u policiji, i vidno uznemiren pred nama okupljenima prokomentarisao: „Ma deda je za*ebao stvar“, ne precizirajući o čemu je reč.

Čim je to izgovorio, njega je jedna rođaka odvukla u drugu sobu. On se kasnije vratio, ali nije progovorio ni reč - otkrio je sagovornik blizak porodici.

EKSKLUZIVNO! PROVALJENA TAJNA PREPISKA VLADIMIRA MARJANOVIĆA: Jelenini rođaci su baš loši i zli ljudi, TO JE POKVAREN SOJ KOJI TREBA IZBEGAVATI!

DO JELENINOG UBICE VODI 20 DNK TRAGOVA?! Ključni detalji iz istrage svirepog ubistva na nasipu u Borči!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija