• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. G.

04.11.2017

11:00

PVC VRATA PUNA DROGE! Kosovska policija zaplenila 131 kg marihuane

Vesti

PVC VRATA PUNA DROGE! Kosovska policija zaplenila 131 kg marihuane

Podeli vest

Kosovska policija zaplenila je 131 kilogram marihuane i uhapsila dve osobe koje su trgovale drogom

 

Lisice na ruke stavljene su A.S. (28) i L.P. (26) i po nalogu tužioca njima je određen pritvor do 48 sati. Policija traga za još dve osobe, koje su uspele da pobegnu.

Kako je Informeru potvrđeno u Kosovskoj policiji, droga je pronađena u PVC vratima u dva magacina u Uroševcu i Prizrenu.

- Pretpostavljamo da je droga trebalo da bude izvezena u Švajcarsku. U jednom magacinu u Prizrenu u deset vrata bilo je spakovano 144 paketa marihuane, ukupne težine 60 kilograma - rekao nam je izvor iz KP i dodao da je akcija sprovedena i u Uroševcu gde je u 11 vrati pronađen 171 paket marihuane, težine 71 kilogram.

Sličnu akciju Kosovska policija sprovela je sredinom septembra kada je zaplenila 135 kilograma marihuane. Droga je tada pronađena u magacinua sa nameštajem. U ovoj akciji uhapšeno je pet osoba. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija