• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

06.11.2017

12:09

UŽAS KOD PROKUPLJA Silovao bivšu, pa je opljačkao?!

Vesti

UŽAS KOD PROKUPLJA Silovao bivšu, pa je opljačkao?!

Podeli vest

Žena prijavila da ju je bivši partner silovao, kao i da joj je zbog, navodnog, dugovanja, uzeo zlatne minđuše, mobilni telefon, 3.000 dinara i 200 evra

Tokom vikenda policiji u Prokuplju je pedesetosmogodišnja žena prijavila da je njen bivši partner, četrdesetogodišnjak iz Male Plane silovao.

Kako su nam potvrdili u policiji, prijava je primljena ali su još uvek nejasne sve okolnosti ovog slučaja. Više detalja će se znati tek nakon saslušanja osumnjičenog koji do pisanja ovog izveštaja nije bio dostupan policiji.

Osumnjičeni je V. R., a incident se desio tokom vikenda, u noći između subote i nedelje kada je on povezao kolima bivšu partnerku, odvezao svojoj kući u Maloj Plani kod Prokuplja i navodno je tamo prisilio da imaju intimne odnose.

Navodno je žena koja je 13 godina bila u vezi sa 18 godina mlađim muškarcem, rekla da je on fizički maltretirao i da joj je zbog, navodnog, dugovanja, uzeo zlatne minđuše, mobilni telefon, 3.000 dinara i 200 evra.

Obavljen je i ginekološki pregled koji će dati dodatne odgovore, a ono što je nedvosmisleno ustanovljeno je da je žena imala crvenilo u predelu obraza i u predelu leve dojke.

Ipak, pojedini detalji u izjavi žene su još uvek nejasni, pa će istraga koja je pokrenuta odgonetnuti sve nedoumice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija