• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.11.2017

07:46

MALA JANA PRVI PUT U POSETI OCU ZORANU U ZATVORU: Tata, LJUTA SAM NA TEBE, kad ćeš kući?!

Vesti

MALA JANA PRVI PUT U POSETI OCU ZORANU U ZATVORU: Tata, LJUTA SAM NA TEBE, kad ćeš kući?!

Podeli vest

Mala Jana videla je i zagrlila oca posle više od mesec i po dana, koliko se Zoran Marjanović nalazi u pritvoru Okružnog zatvora zbog ubistva supruge Jelene Marjanović

Devojčicu je u zatvor u Bačvanskoj ulici doveo stric Miloš.

- Zoran, koji je u ćeliji ne pokazuje mnogo emocija, prosto je pukao kada je video dete. Bio je euforičan, srećan, ali ga je pogodilo kada mu je Jana rekla da zajedno pođu kući. Rekao joj je da ne može, ali da će se brzo vratiti. Zagrlili su se i nisu hteli da se odvoje jedno od drugog. Ona je još mala i ne zna tačno šta se dešava sa njenim ocem, kog nije videla skoro dva meseca. Ovo je prvi put da su Marjanovići odveli dete u posetu - kaže izvor.

- Jana je Zoranu rekla da je ljuta na njega jer on nije kući s njom. Zoran ju je tešio, govoreći joj da se još malo strpi i da će doći...

 

 

PROVALJENA TAJNA PORUKA SVEKRA JELENE MARJANOVIĆ! Vladimir: Zorane, ćuti, UBIĆE TE AKO PROGOVORIŠ!

Nakon posete, devojčicu je ispred zatvora sačekao Vladimir Marjanović, koji je i dovezao nju i Miloša. On je tada preuzeo Janu, koja je i dalje bila uplakana.

- Poseta je trajala sat vremena i devojčicu je stric jedva odvojio od oca Zorana. Dete je plakalo sve vreme, čak i kada su je izneli iz zatvora. Bilo je prilično mučno. Zoran je izgledao čudno posle posete. Mada je dosad bio uzoran i disciplinovan pritvorenik, na njega će u narednim danima biti više obraćana pažnja - kaže izvor.

(FOTO) PROMENJEN SPISAK SVEDOKA, pred Tužilaštvo NENAJAVLJENO došli Vladimir i Miloš Marjanović sa JELENINOM ĆERKOM JANOM!

Zoran Marjanović se u pritvoru nalazi od 15. septembra, kada je uhapšen zbog ubistva supruge Jelene Marjanović 2. aprila na nasipu Crvenka u Borči.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija