• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

07.11.2017

14:53

REŠIO PROBLEM BATINAMA! Komunalac LOPATOM pretukao šefa jer mu je smanjena plata

Vesti

REŠIO PROBLEM BATINAMA! Komunalac LOPATOM pretukao šefa jer mu je smanjena plata

Podeli vest

Radnik Javnog komunalnog preduzeća „Mediana" upao je u kancelariju svog šefa na gradskoj deponiji i pretukao ga lopatom, jer mu je po kazni smanjena plata za 10 odsto

Kako „Novosti" saznaju, između dvojice radnika razmirice traju već duže vreme.

Prebijeni čovek završio je na na Klinici za neurohirurgiju gde mu je ukazana pomoć.

- Došlo je do tuče između dva radnika JKP „Mediana". Obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo i izvršen uviđaj. Jedno lice je povređeno - potvrdili su u policiji. 

Prema rečima izvora „Novosti", incident se dogodio u petak, 3. novembra oko podneva, u kancelariji na gradskoj deponiji. 

- Radnik je došao sa lopatom u rukama i zatražio od svog šefa odgovor zašto mu je smanjena plata, tvrdeći da je nepravedno kažnjen. Rekao je da ga isti šef uvek kažnjava bez razloga i da će mu sada „pokazati svog boga". Nakon toga je počeo da ga tuče lopatom sve dok nije došlo obezbeđenje, a zatim i policija. Šefa su nakon toga odvezli u Klinički centar - kaže izvor.

Vršilac dužnosti direktora JKP „Mediana" Dragoslav Pavlović kaže da je šef nadređenima prijavio pomenutog radnika da nekvalitetno obavlja radne zadatke, zbog čega je kažnjen smanjenjem plate od 10 odsto.

- U pitanju je bila greška u merenju koja se ponovila tri puta, iako su svi radnici obučeni za rad sa vagom. Ja sam krajem prošle nedelje potpisao rešenje o kažnjavanju umanjenjem plate od 10 odsto. Inače, protiv tog radnika su u ranijem periodu već podnošene prijave zbog pogrešnog merenja otpada koji pristiže na deponiju, ali i zbog upućivanja pretnji nadređenima. Ono što će sigurno uslediti posle ovoga je utvrđivanje disciplinske odgovornosti radnika koji je napao šefa je po svemu sudeći otkaz ugovora o radu, a policija će utvrditi krivičnu odgovornost - kaže Pavlolvić

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija