• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.11.2017

15:38

VOJVODA IMA SVOJE METODE! Šešelj: Pustite mene da ISPITAM SVEKRA VLADIMIRA!

Vesti

VOJVODA IMA SVOJE METODE! Šešelj: Pustite mene da ISPITAM SVEKRA VLADIMIRA!

Podeli vest

Kad bih ja primenio svoje metode, taj bi sve o Jeleninom ubistvu priznao u roku od 24 sata. Vladimir je meni najsumnjiviji od svih Marjanovića

 

Pustite mene da ispitam Vladimira Marjanovića i u roku od 24 sata on će mi priznati sve što zna o ubistvu svoje snaje Jelene! Dajte mi jedan dan za Zorana Marjanovića i progovoriće i on, poručuje lider radikala Vojislav Šešelj!

Iskustvo pravničko, ali i robijaško
Zahvaljujući svom dugogodišnjem pravničkom, ali i robijaškom stažu, vrlo dobro sam izučio isledničke metode
Vojislav Šešelj

Šešelj za Informer kaže da poznaje "specijalne isledničke metode koje ne uključuju fizičko nasilje, a sasvim sigurno dovode do rezultata"!

- Kada bih primenio te metode na Marjanovićima, vrlo brzo bismo saznali kompletnu istinu o zločinu koji potresa celu Srbiju evo već skoro 20 meseci - kaže Šešelj.

Lider SRS kaže da mu je od početka najsumnjiviji svekar ubijene pevačice Vladimir i da bi zato sa njim prvo "porazgovarao".

- Zahvaljujući svom dugogodišnjem pravničkom, ali i robijaškom stažu, vrlo dobro sam izučio isledničke metode koji dovode sigurno do rezultata, a ne podrazumevaju primenu fizičkog nasilja... Mislim, inače, da je policija napravila veliku grešku što čitavu porodicu Marjanović nije uhapsila još prošle godine, odmah nakon ubistva Jelene - navodi Šešelj i objašnjava:


ZORAN - SVEDOK SARADNIK!? Šešelj ima predlog kako da se BRZO I POTPUNO RASVETLI ZLOČIN!

- Da je to učinjeno u aprilu prošle godine, do sada bi ceo slučaj sasvim sigurno bio rešen jer bi neko od članova te porodice sigurno propevao. Uprkos svemu, uveren sam da bih ja i u ovom trenutku, nakon velikog proteka vremena, vrlo brzo 'slomio' i Vladimira i Zorana Marjanovića.

Šešelj naglašava da prilikom dobijanja priznanja ni na koji način ne misli na primenjivanje fizičke sile.

- Isključivo mislim na upotrebu specijalnih psiholoških metoda za propitivanje, a u osnovi toga je naravno pritisak. Postoje načini i metode kojima se to radi... - navodi naš sagovornik koji ipak ne želi da otkriva sve detalje.

MILE NOVAKOVIĆ, bivši načelnik UKP, prvi put o zločinu u Borči: Nema sumnje, JELENU UBIO NEKO JAKO BLIZAK - ILI MUŽ ZORAN, ILI NEKO OD ČLANOVA PORODICE I PRIJATELJA

- Ne bih da odajem sve tajne i mogućnosti koje se u ovakvim slučajevima primenjuju. Ali, verujte mi, postoje načini i ja bih uspeo vrlo brzo da ih nateram da pričaju.

Vojislav Šešelj smatra i da Zoran nije ubica, ali da zna dosta toga o Jeleninom ubistvu.

- Uprkos činjenici da je Zoran Marjanović u pritvoru, za mene je ipak od početka najsumnjiviji njegov otac Vladimir. Pretpostavljam da su svi, odnosno cela porodica Marjanović, umešani u ubistvo ili da štite jedni druge. Ali po mom mišljenju, neposredni počinilac je Vladimir... - ističe Šešelj.

 

 

Inače, u Višem tužilaštvu u Beogradu juče je nastavljena istraga protiv Zorana Marjanovića saslušanjem četvorice svedoka. Kako nezvanično saznajemo, niko od njih nije mogao da ponudi neposredna saznanja o tome šta se desilo 2. aprila prošle godine.

Najpre su svedočila dvojica policajaca, Milan Vukša i Aleksandar Knežević, koji su naveli da su u dve smene obezbeđivali mesto zločina. Potom i biciklista sa nasipa Milan Gradić i žitelj obližnjeg naselja Dragan Prvulović. Gradić je potvrdio da je na dan ubistva prošao biciklom sa prijateljem, na pedesetak metara od mesta gde je kasnije pronađeno telo ubijene žene, a Prvulović da se u blizini igrao sa svojom decom.

PROVALJENA TAJNA PORUKA SVEKRA JELENE MARJANOVIĆ! Vladimir: Zorane, ćuti, UBIĆE TE AKO PROGOVORIŠ!

Niko od branilaca Marjanovića juče nije želeo da daje izjave za medije o tome da li je neko od svedoka otkrio bilo kakav konkretniji detalj tokom saslušanja koje inače protiče bez prisustva javnosti. Kako su rekli, saglasno su odlučili da javno ne govore više o ovom slučaju dok se ne okonča istraga, jer su shvatili da se svaka njihova reč zloupotrebljava.

- Osim toga, Marjanoviću je određen pritvor zbog uznemiravanja javnosti. Upravo zbog toga ne želimo da dodatno tome doprinosimo i nanosimo mu još veću štetu, jer je očigledno unapred označen kao ubica - izjavio je za Informer advokat Aleksandar Zarić.

Anketa

 

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija