• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.Dudvarski

07.11.2017

20:43

KEBA UDARIO ŽENU NA PEŠAČKOM! Pevaču napisana krivična prijava, PRETI MU KAZNA DO GODINU DANA ZATVORA!

Vesti

KEBA UDARIO ŽENU NA PEŠAČKOM! Pevaču napisana krivična prijava, PRETI MU KAZNA DO GODINU DANA ZATVORA!

Podeli vest

Pevač Dragan Kojić Keba izazvao je saobraćajnu nesreću oko 20 časova u Ulici Pariske komune na Novom Beogradu! On je, naime, 'audijem A8' kojim je upravljao udario devojku A.Đ. (18) koja je prelazila ulicu na pešačkom prelazu...

Kako javlja reporter Informera, u tom delu ulice nema semafora, a povređena Aleksandra Đ. je došla s desne strane u odnosu na automobil koji je vozio Keba. 

Hitna pomoć koja je odmah upućena na teren.

Informer.rs saznaje da Aleksandra Đ. ima lake telesne povrede, kontuziju grudnog koša i posekotinu poglavine. Ona je nakon pregleda otpuštena kući.

Očevici su ispričali da je Keba posle nesreće bio u šoku. Izašao je iz kola i vikao da se pozove Hitna pomoć, a povređenoj devojčici je ponavljao  "diši, diši". 

Policijski uviđaj je završen, pevač je podvrgnut alko-testu i utvđeno je da nije bio pijan. 

Tužilac je odlučio da Draganu Kojiću Kebi sledi krivična prijava za ugrožavanje javnog saobraćaja.

printscreen google map

Tužilac je odlučio da Draganu Kojiću Kebi sledi krivična prijava za ugrožavanje javnog saobraćaja. 

 

Za ugrožavanje javnog saobraćaja novčana kazna ili zatvor do godinu dana!

Učesnik u saobraćaju na putevima koji se ne pridržava saobraćajnih propisa i time tako ugrozi javni saobraćaj da dovede u opasnost život ili telo ljudi ili imovinu većeg obima, pa usled toga kod drugog nastupi laka telesna povreda ili prouzrokuje imovinsku štetu koja prelazi iznos od dvesta hiljada dinara, kazniće se zatvorom do tri godine. Ako je ovo delo učinjeno iz nehata, učinilac će se kazniti novčanom kaznom ili zatvorom do jedne godine.

 

 

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija