• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Kostić

09.11.2017

17:32

VIŠI SUD U NOVOM SADU DONEO PRESUDU: Osuđen na 12 godina robije zbog ubistva žene!

Vesti

VIŠI SUD U NOVOM SADU DONEO PRESUDU: Osuđen na 12 godina robije zbog ubistva žene!

Podeli vest

U Višem sudu u Novom Sadu danas je izrečena kazna od 12 godina zatvora Jovici Mitroviću(55) koji je na smrt premlatio nevenčanu suprugu Vesnu Stojkov(49), u novosadskom naselju Kasapska ada

Mitrović je tokom sudskog procesa priznao da je ženu pretukao rukama i nogama, a da je tome prethodio njihov zajednički boravak na jednoj proslavi u Titelu, gde su zajedno dosta popili. Ubica je rekao i da se kaje zbog onoga što je počinio, ali da se ne seća samog trenutka kada je počeo da udara Vesnu.

- Vesna se na slavlju u Titelu ponašala neprimereno i flertovala je sa drugim muškarcima, a kada smo se vratili kući zbog toga smo se posvađali. Opsovala mi je majku i tada mi je pao mrak na oči pa sam počeo da je bijem. Drugog se ne sećam - rekao je Mitorović na suđenju.

Obdukcijom je ustanovljenu da je za Vesnu bio fatalan jedan udarac u glavu, zbog koga je došlo do izliva krvi u mozak. Na telu je imala više povreda od udaraca.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija