• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Kostić

09.11.2017

20:10

ZAVRŠENA POLICIJSKA AKCIJA U NOVOM SADU: Uhapšen pašenog Radoslava Cvijovića!

Vesti

ZAVRŠENA POLICIJSKA AKCIJA U NOVOM SADU: Uhapšen pašenog Radoslava Cvijovića!

Podeli vest

Posle 19 časova završena je velika policijska akcija u Novom Sadu na pretresu kuće Radoslava Cvijovića, zvanog Cviko, koji je prema nezvaničnim informacijama danas, zajedno sa sinom, uhapšen u Češkoj

U akciji SPBOK, SAJ, BIA i Žandarmerije priveden je S.P.(40), inače, Cvijovićev pašenog. Veliki broj policijskih vozila je oko 16 časova blokirao luksuzni stambeni kompleks u vlasništu Cvijovića, koji se nalazi u blizini Medicinske škole.

- Pretres kuće mog klijenta je izvršen po nalogu sudije za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu, ali apsolunto ništa kompromitujuče nije pronađeno – izjavio je za RTV Ljubomir Apro, advokat  Cvijovića.

Sve o opsadi u Novom Sadu pročitajte na linku ispod:

(VIDEO) OPSADA DILEROVE KUĆE U NOVOM SADU: Specijalci pretresli dom Radoslava Cvijovića zvanog CVIKO, PRIVELI PAŠENOGA!

Međutim, nezvanično je  “procurila” informacija da je pronađen jedan pištolj u nelegalnom posedu, kao i izvesna količina narkotika zbog čega je uhapšen Cvijovićev pašenog, koji je prebačen za Beograd.

Cvijović je poslednji put hapšen 2009. godine u akciji "Morava", a policija ga je tada označila kao "jednog od jačih dilera na području Novog Sada".Svojevremeno je povezivan sa ubijenim vođom veterničkog klana Nenadom Opačićem.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija