• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

10.11.2017

10:12

(VIDEO) POGLEDAJTE SPEKTAKULARAN SNIMAK HAPŠENJA U NOVOM SADU! Evo kako je pala MEĐUNARODNA BANDA DILERA KOKAINA!

Vesti

(VIDEO) POGLEDAJTE SPEKTAKULARAN SNIMAK HAPŠENJA U NOVOM SADU! Evo kako je pala MEĐUNARODNA BANDA DILERA KOKAINA!

Podeli vest

U Novom Sadu uhapšen Radoslav Cvijović Cviko, za kog se sumnja da je organizator bande

 

MUP

U Češkoj uhapšen Cvikov sin, zaplenjeno osam kila kokaina

U zajedničkoj akciji BIA, SBPOK i Tužilaštva za organizovani kriminal juče su u Novom Sadu uhapšeni Radoslav Cvijović Cviko i njegov zet Slavko Pavlov (40), za koje se sumnja da su švercovali kokain u Češku, Nemačku, Italiju, Austriju, Slovačku i Mađarsku!

printscreen

Paralelno sa ovom akcijom, u Češkoj je uhapšen drugi deo grupe, kod koje je nađeno osam kilograma kokaina i velika suma keša. Kako nezvanično saznajemo, srpska policija sumnja da je Cviko organizator ove međunarodne kriminalne grupe, dok je Pavlov, inače teniski trener koji živi u Nemačkoj, njegov pomagač.


(VIDEO) OPSADA DILEROVE KUĆE U NOVOM SADU: Specijalci pretresli dom Radoslava Cvijovića zvanog CVIKO, PRIVELI PAŠENOGA!

U spektakularnoj akciji u Novom Sadu, koja je trajala nekoliko sati, pretresena su četiri stana i Cvijovićeva kuća. Jedinica za finansijske istrage ostala je u Cvikinoj velelepnoj vili na uglu Trga 27. marta i Ulice cara Lazara da proveri sadržaj sefa i račune. Posle pretresa, Cvijović i Pavlov su privedeni. Naš izvor iz istrage kaže da su obojica odmah prebačena u Beograd.

- Slavko Pavlov osumnjičen je za nelegalnu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga, falsifikovanje i utaju. Obojica su odvedena za Beograd, gde će biti saslušani kod tužioca i sudije za prethodni postupak - rekao je naš izvor.

POGEDAJTE POLICIJSKE SNIMKE OVOG HAPŠENJA:

Istovremeno, u Češkoj je, prilikom primopredaje četiri kilograma kokaina, uhapšen Cvijovićev sin Branislav. Sa njim su pali i Josip Capik i Branislav Bikić.

MUP

- Češka policija je kasnije pronašla još četiri kilograma kokaina, zaplenila oko 100.000 evra u kešu i oduzela tri luksuzna automobila - dodaje naš izvor.

MUP

Cvijović je inače poslednji put hapšen 2009. godine u akciji "Morava" jer je policija tada sumnjala da je "jedan od jačih dilera na području Novog Sada". Mediji su ga svojevremeno povezivali sa ubijenim vođom "veterničkog klana" Nenadom Opačićem i crnogorskom mafijom, a posle hapšenja Krste Stanišića i sa kriminalnom grupom "Amerika".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17