• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

10.11.2017

15:50

STRAVA I UŽAS U REKOVCU! Muž joj umro, a ona SEDAM DANA SEDELA PORED NJEGOVOG LEŠA I ČITALA KNJIGU!

Vesti

STRAVA I UŽAS U REKOVCU! Muž joj umro, a ona SEDAM DANA SEDELA PORED NJEGOVOG LEŠA I ČITALA KNJIGU!

Podeli vest

Radnici centra za socijalni rad iz Rekovca pronašli su u petak telo Miroslava Vlaškovića (77) iz Rekovca u njegovom stanu u centru grada

Pretpostavlja se da je preminuo sredinom prošle nedelje, jer je telo bilo u fazi raspadanja, ali njegova supruga Svetlana, mentalno nerazvijena osoba, nije prijavila njegovu smrt. 

UŽAS U SEVOJNU! Viljuškar radniku SMRSKAO nogu, kolege ZGROŽENE prizorom

Policija i radnici Centra za socijalni rad zatekli su je kako mirno čita knjigu. Rekla im je da to nije njen suprug, već neki nepoznati čovek koji danima tu spava i koji će otići kad se probudi. Vlaškovića su danas sahranili rođaci, jer sa suprugom nije imao dece, a Svetlana je smeštena u ustanovu zatvorenog tipa radi lečenja.

Po Rekovcu se priča da je Miroslav preminuo dok je sedeo za stolicom, a potom se njegovo beživotno telo stropoštalo na pod. Svetlana je, pričaju Rekovčani, mislila da spava i nastavila da se ponaša kao da se ništa nije dogodilo. Komšije jesu osećale smrad iz stana, ali nisu ništa posumnjale, jer se iz njega i ranije osećao neprijatan miris zbog neredovnog održavanja.

UŽASNA TRAGEDIJA KOD BOLJEVCA! Čoveka samleo mlin za žito!

- Vlašković je bio penzionisani radnik Fabrike „Kablobi" u Rekovcu. U slobodno vreme je pomagao drugima, a često je išao da čisti i održava lokalno groblje. Pošto ga nismo videli na zadušnice, bilo nam je sumnjivo. Pomislili smo da je bolestan. Ali, kada je Svetlana počela da dolazi u prodavnicu po hleb, jedan od prodavaca obližnjeg marketa pozvao je Centar za socijalni rad - kaže jedan Rekovčanin.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17