• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.11.2017

20:33

ODUZMITE JANU OD OVOG ČOVEKA! Nadležni moraju hitno da zaštite ĆERKU UBIJENE JELENE MARJANOVIĆ!

Vesti

ODUZMITE JANU OD OVOG ČOVEKA! Nadležni moraju hitno da zaštite ĆERKU UBIJENE JELENE MARJANOVIĆ!

Podeli vest

Miloš Marjanović, brat uhapšenog Zorana Marjanovića, na Fejsbuku je pisao jezive gadosti u stilu najgoreg pedofila, kanibala i seksualnog manijaka. Kako su socijalni radnici onda njemu dali starateljstvo nad detetom?!

 

Vrlo je važno da se reaguje
Ako je tačno da se Miloš udvarao detetu od 14 godina, vrlo je važno da Centar za socijalni rad reaguje
Zoran Milivojević, psihoterapeut

Miloš Marjanović, rođeni brat uhapšenog Zorana Marjanovića, na društvenim mrežama godinama unazad piše i objavljuje gadosti u stilu najgoreg pedofila, kanibala i perverznjaka! Osim toga on, kako smo otkrili, preko interneta zavodi maloletnice i od njih traži da mu šalju svoje gole fotografije!

Uprkos svemu tome, nadležni Centar za socijalni rad je septembra ove godine bez ikakvih problema Milošu dodelio starateljstvo nad malom Janom (6), ćerkom zverski ubijene Jelene Marjanović!

Informer poziva nadležne da još jednom preispitaju tu odluku i sklone nesrećnu devojčicu što dalje od čoveka koji je očigledno sklon perverziji i pedofiliji!


ZORANU MARJANOVIĆU ODUZELI ĆERKU! Centar sa socijalni rad odredio privremenog staratelja maloj Jani!

Osim što je Miloš na Fejsbuku perfidno zavodio i mamio devojčicu staru samo 14 godina da mu šalje svoje gole slike, o čemu je Informer juče detaljno pisao, on je na društvenoj mreži Majspejs objavljivao svoje jezive fotografije, uz poruke koje lede krv u žilama:

"Želim seksualni odnos sa tvojom prababom", napisao je uz svoju fotografiju na kojoj je opkoračio stolicu, a oči su mu našminkane debelim slojem crnog krejona kako bi ostavio što mračniji i morbidniji utisak.

Uz ostale fotografije, koje sve odreda izgledaju morbidno, stoje sledeći Miloševi komentari:

"Planiram da pokrenem proizvodnju barbika sa ku*cem!", "Dobro veče, vašu jetru molim!", "Kastriraću vam plišanog medu"...

Informer

Psihoterapeut Zoran Milivojević kaže da bi Centar za socijalni rad trebalo hitno da preispita odluku kojom je starateljstvo nad malom Janom dodelio baš Milošu Marjanoviću!

- Budući da radnici Centra za socijalni rad ne mogu da kopaju po društvenim mrežama i bave se istragom, oni bi sada trebalo najozbiljnije da uzmu u obzir podatke i dokaze do kojih su došli novinari istraživači. Ako je tačno da se Miloš udvarao detetu, vrlo je važno da nadležni odmah reaguju - apeluje Milivojević.

ŠOKANTNO OTKRIĆE, DEVER MILOŠ MRZEO JELENU! U pesmama pokazao mesto i način na koji je izvršeno ubistvo!

Što se tiče bizarnih postova na Majspejsu, Milivojević smatra da Miloš na taj način samo pokušava da pokaže drugima kako je "seksualno oslobođen".

- On se tako nudi drugima, odnosno pokazuje da je zainteresovan za razne vrste erotičnih razmena. To što je napisao da želi da pravi barbike sa penisom, da opšti sa nečijom prababom ili da kastrira plišanog medu, koliko god to zvučalo bolesno, nekom se čini "veoma kul". Znate, živimo u vremenu postnormalnosti i mnogi pokušavaju da prelaze granicu bizarnosti i da tako pokazuju kako im je duh slobodan. Iako na osnovu samo ovoga ne možemo procenjivati Miloševu ličnost, ipak se treba zapitati zašto on baš na takav način privlači pažnju na sebe - objašnjava Milivojević.

ZORICE, IZVUKLI SMO SE, SVE SMO IH ZA*EBALI! Zbog tajnog snimka na kome je OVO REKAO, pada otac Zorana Marjanovića?!

Međutim, u Centru za socijalni rad još prekjuče su nam rekli da neće preispitivati oduku o starateljstvu sve dok policija ne utvrdi da li je Miloš prekršio zakon. Na drugoj strani, u policiji juče nisu hteli ni da potvrde ni da demantuju da li će pokrenuti istragu protiv Miloša zbog zavođenja maloletne devojčice, uprkos svim dokazima koje je Informer juče objavio, tako da će Jana zbog ovog začaranog kruga (ne)nadležnosti, po svemu sudeći, do daljeg ostati pod Miloševim nadzorom!

Miloš Marjanović je, po savetu advokata, u poslednja dva meseca drastično promenio imidž, pa je od darkerskog stila, koji neodoljivo podseća na neki satanistički kult, počeo da oblači "normalniju" garderobu svetlijih tonova, koja ne šokira okolinu.

TATA, SANJALA SAM MAMU! Ovo su prve reči koje je mala Jana rekla ocu TOKOM POSETE U ZATVORU!

Podsetimo, Jana je dodeljena na staranje Milošu nakon što je njegov brat Zoran Marjanović 15. septembra uhapšen zbog sumnje da je ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči 2. aprila 2016. Devojčica trenutno živi u kući u Borči sa Milošem i njegovom ženom Milicom, kao i sa babom Zoricom i dedom Vladimirom.

Mala Jana je u ponedeljak posetila oca Zorana u pritvoru, prvi put nakon njegovog hapšenja, a u beogradski Okružni zatvor odveli su je Miloš i deda Vladimir.

Jelenina tetka: Želim da se brinem o Jani

Informer

Ljubica Manojlović, tetka ubijene Jelene Marjanović, rekla nam je juče da je i dalje spremna da preuzme brigu o maloj Jani.
- Međutim, za to je potrebna odluka nadležnih organa. Već sam rekla, i ponoviću, na sve načine boriću se da Jana ne završi u hraniteljskoj porodici. Ako bude procenjeno da Jana ne može da ostane kod Marjanovića, brigu o njoj ćemo preuzeti mi, Jelenina porodica. Spremna sam da prihvatim to dete i da ga gajim kao svoje. Sve što imaju moji unuci i moja deca imala bi i Jana i nikada ni u čemu ne bi oskudevala. Jelena je imala svoje tetke i sestre i svako od nas je spreman da njenu Janu prihvati i izvede je na pravi put. Mi svi to dete mnogo volimo i nikada nećemo dozvoliti da se oseti kao da je sama na ovom svetu ili da, ne daj Bože, odrasta kod nekih nepoznatih ljudi - istakla je Ljubica.
Kao potencijalni staratelj se pominjala i Jelenina sestra od strica Teodora Krsmanović. Međutim, ona je rekla da neće tražiti starateljstvo, ali da je spremna da u svakom trenutku pomogne oko čuvanja male Jane.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija