• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.11.2017

15:26

OTKRIVAMO! Zoran i Vladimir su terali Zoricu da laže: "ĆUTI, MATORA, ĆUTI! SVE SMO IH ZAJEBALI... "

Vesti

OTKRIVAMO! Zoran i Vladimir su terali Zoricu da laže: "ĆUTI, MATORA, ĆUTI! SVE SMO IH ZAJEBALI... "

Podeli vest

Policija posle saslušanja svekrve Jelene Marjanović tajno snimala njen razgovor sa sinom i mužem koji dokazuje da svi oni lažu o ubistvu. Ovaj snimak, međutim, nije dokaz na sudu

 

Odbila detektor laži
Svekrva Zorica odbila je ispitivanje na poligrafu, jer se plaši da bi to ugrozilo njene paranormalne moći

Zorica Marjanović je u aprilu 2016. lagala na saslušanju u policiji dok je odgovarala na pitanja o ubistvu svoje snaje Jelene Marjanović, a na to su je nagovorili njeni sin Zoran i muž Vladimir.

Ovo je, kako saznaje Informer, utvrđeno prisluškivanjem članova porodice Marjanović neposredno posle saslušanja. Nakon što je Zorica pre godinu i po dana završila saslušanje u policiji, sva unezverena je u autu pitala muža i sina: "Zašto ste me terali da lažem?!", a njih dvojica su rekla: "Ćuti bre, matora, ćuti! Vidiš da smo ih zajebali!"

Izvori iz tužilaštva i policije, koji već 19 meseci istražuju zločin na nasipu u Borči, objašnjava da su Marjanovići od početka bili najsumnjiviji, ali da je najveći problem to što nije bilo čvrstih dokaza protiv njih.

- Zato je i odlučeno da se stave "na mere", odnosno da se oni prisluškuju. Postavljene su bubice u njihov automobil, ali je to tada odlučeno naprečac, nije bilo vremena da se čeka procedura i sada ti razgovori nisu validan dokaz. Ipak, morali smo da budemo sigurni da oni nešto kriju, što se i pokazalo tačnim. Na osnovu ovih razgovora znali smo u kom smeru da krenemo... - objašnjava naš izvor.

Svekrva Zorica je prvi put saslušana u policiji krajem aprila 2016, skoro tri nedelje nakon Jeleninog ubistva, tek nakon što su svi ostali Marjanovići dali iskaz. Ona je tad i odbila poligraf, pravdajući se da će to negativno uticati ne njenu energiju i paranormalne moći.

 

 

- Tada je saslušavana, između ostalog, i zbog tih njenih navodnih paranormalnih i isceliteljskih moći, po kojima je i poznata u Borči. Trebalo je ispitati u tom trenutku da li su možda neka religijska ili sektaška uverenja bila motiv za ubistvo - navodi naš izvor.

Nakon što je izašla iz policije, Zorica je ušla u automobil u kom su je čekali Zoran i Vladimir.

- Bila je nervozna i uznemirena, odmah je počela da ih grdi jer su je terali da laže. Zoran i Vladimir su je odmah ućutkali rečima: "Ćuti, bre, matora! Vidiš da smo ih zajebali..." To je sve snimljeno, ali, nažalost, ne može da se koristi kao dokaz - rekao je naš sagovornik.


MILE NOVAKOVIĆ, bivši načelnik UKP, prvi put o zločinu u Borči: Nema sumnje, JELENU UBIO NEKO JAKO BLIZAK - ILI MUŽ ZORAN, ILI NEKO OD ČLANOVA PORODICE I PRIJATELJA

Bivši istražni sudija, a sada advokat Denis Bećirić potvrdio nam je da su tako prikupljeni dokazi beskorisni na sudu.

- Postoji zakonom određen način na koji se neko može prisluškivati, da bi se nakon toga ti snimci mogli koristiti na sudu. Naredbu za tajno praćenje i snimanje izdaje sudija za prethodni postupak na obrazloženi predlog tužilaštva. Ta naredba traje tri meseca i može da se produži za još dva puta po tri meseca. Izdaje se samo za određena krivična dela, a tu spada i ubistvo - navodi Bećirić. On dodaje da i ti snimci imaju ograničen rok trajanja i moraju se uništiti ukoliko se utvrdi da nisu vezani za istragu određenog krivičnog dela.

 

 

Protiv Zorana Marjanovića u toku je istraga u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, a on se tereti za teško ubistvo supruge Jelene, za šta mu preti od 10 do 40 godina zatvora.

Jelena Marjanović je 3. aprila 2016. pronađena mrtva, smrskane glave, u kanalu pokraj nasipa u Borči. Obdukcijom je utvrđeno da je ubijena dan ranije sa više udaraca u glavu. Zoran je 15. septembra, posle 17 meseci istrage, uhapšen zbog sumnje da je ubio suprugu i trenutno se nalazi u pritvoru.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija