• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. V.

11.11.2017

20:24

STRAVA I UŽAS! DETALJI NEZAPAMĆENE TRAGEDIJE U SELU OSNIĆ: Samleo ga mlin za žito, delove tela našao UNUK!

Vesti

STRAVA I UŽAS! DETALJI NEZAPAMĆENE TRAGEDIJE U SELU OSNIĆ: Samleo ga mlin za žito, delove tela našao UNUK!

Podeli vest

Jovica Barbulović (53) iz boljevačkog sela Osnić nastradao je u četvrtak kada ga je bukvalno samlela mašina za mlevenje žita! Mlin je zahvatio kaput nesrećnog čoveka i povukao ga u mašinu, koja ga je za nekoliko sekundi raskomadala!

Delove tela razbacane po pogonu našao je Jovičin unuk (15), a uviđajci su lopatama morali da ih skupljaju u džak!

Mašina krčala

Policajac koji je bio na uviđaju kaže da nikad u životu nije video jeziviji prizor.

- Barbulović je mleo žito u svom mlinu na porodičnom domaćinstvu. U jednom trenutku pokretna traka mu je dohvatila kaput i uvukla ga u otvor u koji se ubacuje žito za mlevenje. Nesrećni čovek je pokušao da se zadrži rukama za ivicu otvora, ali nije mogao da se odupre snazi ogromne mašine, koja ga je uvukla i potpuno samlela. Delovi Jovičinog tela bili su bukvalno razbacani po celom mlinu. Uviđajci su morali da vade delove tela iz mašine i da ih bukvalno lopatama skupljaju po pogonu. Krvi je bilo svuda. Mislim da niko od njih nije video nešto tako strašno - ispričao je šokirani policajac.

Nisu videli jeziviji prizor
Uviđajci su morali da vade delove tela iz mašine i da ih bukvalno lopatama skupljaju po pogonu. Krvi je bilo svuda

Policajac sa uviđaja

Meštanka Osnića, koja nas je zamolila da joj ne objavljujemo ime, ispričala nam je da je Jovica kobnog dana bio sam u pomoćnom objektu gde melje žito.

- Da nešto nije u redu, primetila je jedna baka, koja živi u kući pored mlina. Ona je čula da Jovičin mlin ne radi kao kada se melje žito. Čula je da velika mašina krči, verovatno dok je mlela Jovičine kosti... Starica je počela da doziva Jovicu, ali on nije odgovarao, pa je telefonom pozvala njegovu porodicu, koja živi na imanju udaljenom nekoliko kilometara od centra sela - priča meštanka.

Ubrzo je do mlina stigao Barbulovićev unuk, star 15 godina.

- Dečak je odmah kod ulaza najpre isključio mlin, a nakon toga ušao unutra. Kazao nam je da se umalo onesvestio kad je video raskomadanog dedu. Jadno dete, nikad neće moći da izbriše iz glave taj strašan prizor - navodi ona.

Informer

Čim je malo došao sebi od šoka, dečak je pozvao policiju i Hitnu pomoć, koji su brzo stigli na mesto nesreće.

Bivši odbornik

Jovici, nažalost, nije bilo spasa, a lekari su samo mogli da vide razbacane delove tela. Uviđajem je ustanovljeno da je reč o zadesnoj smrti i da nema elemenata krivičnog dela.

Inače, Jovica je u prethodnom sazivu bio odbornik vladajuće koalicije u SO Boljevac, a porodica Barbulović važi za jednu od najuglednijih u Osniću.

- Reč je o dobrim domaćinima. Obrađuju oko 40 hektara zemlje. Čuvali su oko 40 krava i 70 svinja i svi su se u toj porodici bavili poljoprivredom - ispričao je meštanin Osnića.

Porodica: Takvu smrt nikom ne bismo poželeli

U porodici stradalog Barbulovića juče su se spremali za sahranu.
- Ovo je strašna tragedija. Ne sumnjamo da je neko namerno gurnuo Jovicu u mlin. On je bio dobar i poštovan čovek i domaćin. Takvu smrt nikome ne bismo poželeli - kratko su nam kazali članovi porodice Barbulović.
Jovica će biti sahranjen danas (subota) na groblju u Osniću. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

Đilasova opozicija hoće građanski rat! Olivera Miletović: Nisu pomenuli pogrom, ali zato sarađjuju sa onima koji su nas bombardovali!
Politika

Đilasova opozicija hoće građanski rat! Olivera Miletović: Nisu pomenuli pogrom, ali zato sarađjuju sa onima koji su nas bombardovali!

Konstitutivna sednica Skupštine Srbije biće nastavljena danas u 10 sati raspravom o izboru predsednika parlamenta. Za predsednicu parlamenta predložena je Ana Brnabić, kojoj su tokom jučerašnje diskusije podršku najavili, između ostalih, Savez vojvođanskih Mađara i Jedinstvena Srbija. Jučerašnji rad Parlamenta obeležilo je nedopustivo i nevaspitano ponašanje opozicionih pripadnika. Šta će biti danas? Na ovu temu u "Info jutru" govorila je novinarka Olivera Miletović.

19.03.2024

08:59

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59