• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf/informer.rs

13.11.2017

15:51

ISPOVEST OCA STRADALE ŠAMPIONKE SRBIJE: Mislio sam da imam PRVENSTVO PROLAZA, a onda je NALETEO KAMION, glava moje devojčice je bila smrskana!

Vesti

ISPOVEST OCA STRADALE ŠAMPIONKE SRBIJE: Mislio sam da imam PRVENSTVO PROLAZA, a onda je NALETEO KAMION, glava moje devojčice je bila smrskana!

Podeli vest

U stravičnom sudaru koji se dogodio popodne kod Kovačice stradala je porodica Beslać iz Apatina. Život su izgubile šampionka Srbije fitnesu Milica Beslać (16), njena majka Tanja (37), a uz njih i Miličin trener Branislava Jovanović (48)...

Ova nesreća, da podsetimo, dogodila se juče oko 16.30 časova u Kovačici na uglu ulica JNA i Bratstva jedinstva.

Automobil "folksvagen bora" udario je u kamion novopazarskih registracija, koji je prevozio repu. Kamion je izgubio kontrolu, oborio znak za autobusko stajalište, udario samu u autobusku stanicu, pa u orah, zahvaljujući kojem se nije zakucao i u kuću pored.

- Znak "stop" stoji na 20 metara od raskrsnice tako da ga je teško videti. Pretpostavio sam da se radi o putu sa prvenstvom prolaza. Međutim, sa desne strane je naleteo kamion i udario me. Supruga i ćerka su na licu mesta ostale mrtve, dok je gospođa Branislava davala znake života. Međutim, znalo se da neće preživeti jer joj je glava bila smrskana. Njena i glava moje devojčice su bile jedna pored druge, smrskane - kroz suze priča otac Jovo.

Oni su se vraćali sa takmičenja u Rumuniji, a njihove kolege koje se na društvenim mrežama masovno opraštaju od njih ne mogu da veruju da im je ovo bilo poslednji put da stanu "na crtu".

TRAGEDIJA PORODICE BESLAĆ: Apatin u suzama, sugrađani ne veruju da NJIHOVE ŠAMPIONKE MILICE VIŠE NEMA!

Jovi je u udesu, kako kaže, pukla ključna kost i rebra zbog čega ima korito oko glave i ramena. Ipak, uspeo je nakratko da nam ispriča kako je došlo do tragedije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija