• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jasminka Miljuš

14.11.2017

18:00

PUĆI ĆE MI SRCE! TUŽNA ISPOVEST oca stradale SRPSKE ŠAMPIONKE: Zašto je nisam umro s njima...

Vesti

PUĆI ĆE MI SRCE! TUŽNA ISPOVEST oca stradale SRPSKE ŠAMPIONKE: Zašto je nisam umro s njima...

Podeli vest

Video sam im smrskane glave... Kako ću bez njih, jecao je Jovo Beslać (42), jedini preživeli u udesu u kom su stradali njegova ćerka Milica (16), šampionka u fitnesu, supruga Tanja (37) i ćerkina instruktorka Branislava Jovanović (48)

Pući će mi srce od tuge... Video sam smrskane glave mojoj supruzi, ćerki i njenoj instruktorki... Zašto i ja nisam otišao s njima u smrt, jecao je juče Jovo Beslać (42) iz Apatina, jedini preživeli u udesu u kom su prekjuče stradali njegova ćerka Milica (16), šampionka u fitnesu, zatim supruga Tanja (37) i Miličina instruktorka Branislava Jovanović (48).

Njih četvoro su kobnog dana bili u automobilu "folksvagen bora", na povratku iz Rumunije sa Svetskog prvenstva u fitnesu, na kom je Milica predstavljala našu zemlju. U okolini Kovačice uključivali su se sa sporednog na glavni put i direktno udarili u kamion.

Tuga
Kako dalje, ne znam, a moram... Sad sam mom mlađem sinu Nenadu sve što ima

Jovo Beslać

Fitnes joj je bio strast

U porodičnoj kući Beslać u Poljskoj ulici u Apatinu juče su se okupili mnogobrojni rođaci i prijatelji, bezuspešno pokušavajući da uteše Jovu i njegovog mlađeg sina Nenada (12).

Jovo, skrhan bolom, sa medicinskim okovratnikom zbog slomljenog ramena i brojnim modricama, izašao je na sopstveni zahtev iz bolnice kako bi organizovao sahranu za svoje najmilije.

DAN ŽALOSTI U APATINU! Nakon stravične nesreće u Kovačici u gradu vlada muk!

J.M.

- Ne znam da li će mi srce izdržati... Posle sudara video sam im smrskane glave... Zašto ja nisam otišao umesto njih! Uvek smo zajedno išli svuda, zajedno je sada trebalo i u smrt... Kako dalje, ne znam, a moram... Sad sam mom Nenadu sve što ima - jedva je kroz suze govorio Jovo dok je grlio sliku ćerke i supruge.

Tanjina sestra Suzana kazala nam je da je Milici fitnes bio velika strast.

(FOTO) NIJE NI SLUTILA DA JOJ JE OVO POSLEDNJA FOTOGRAFIJA! Sa ćerkom otišla pravo u smrt, ovakvu tragediju Srbija ne pamti

- Fitnes je bio njen život. Vežbala je od ranog detinjstva i roditelji su joj pružili sve uslove da napreduje. Napravili su joj u kući malu teretanu, pratili je na svim takmičenjima, ponosili se njenim uspesima - ispričala je Suzana.

 

 

Nataša Kubik, Miličin prvi trener, kazala je da je stradala devojčica punu deceniju trenirala u Fitnes klubu "Kleopatra" u Apatinu, a poslednje dve godine u Somboru, dok se takmičila za Klub "Bim džim" iz Barajeva.

- Dolazila je na treninge od svoje šeste godine. Bila je malecka, elastična i zanesena fitnesom. Dugo smo trenirale, punih šest godina, i onda je počela da izlazi na takmičenja. Upornošću i treninzima polako je osvajala medalje da bi se poslednjih godina vinula u sam vrh. Postala je prvak države, ponela titulu najbolje mlade sportistkinje u opštini. Bila je veliki borac za akrobatiku i znala je plesom da zaseni sve protivnike - priča Nataša Kubik.

Milica je prošle godine u Baru postala šampionka Balkana za takmičarke do 16 godina. Bila je i najmlađa u reprezentaciji Srbije na nedavno održanom Svetskom prvenstvu u Rumuniji, njenom poslednjem takmičenju, gde je osvojila sedmo mesto. Sa tog takmičenja su se i vraćali kad su nastradali.


Dobri, vredni i srećni

Komšinica porodice Beslać ispričala nam je da je Jovo devedesetih izbegao iz Like u Apatin, gde je upoznao Tanju.

- Bili su puni života i planova. Nakon godina i godina seljenja po privatnim stanovima, Jovo i Tanja su konačno došli do svog krova nad glavom. Imali su dvoje zlatne dece, za koju su živeli i sve činili da im ništa ne fali. Prošle nedelje su zakupili i otvorili prodavnicu koju su nazvali "Arija nebeska". Bože, koja tragična simbolika... Zašto im sudbina nije dala da tako dobri i vredni žive svoj običan, ali srećan život - pita se uplakana komšinica.

Milica i Tanja biće sahranjene sutra na gradskom groblju u Apatinu. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija