• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: MUP Srbije

14.11.2017

23:01

AKO VIDITE OVOG ČOVEKA ODMAH ZOVITE POLICIJU: Sumnja se da je učestvovao u ubistvu advokata Vladimira Zreleca!

Vesti

AKO VIDITE OVOG ČOVEKA ODMAH ZOVITE POLICIJU: Sumnja se da je učestvovao u ubistvu advokata Vladimira Zreleca!

Podeli vest

Zgrada na Kanarevom brdu bila je opkoljena jer policija imala saznanja da se u njoj krije Vladimir Šaranović (40), za koga se sumnja da je decembra 2015. godine godine učestvovao u ubistvu advokata Vladimira Zreleca

Međutim, osumnjičeni je uspeo da pobegne, pa je u toku opsežna potraga za njim.

Policija poziva građane ukoliko imaju saznanja o osumnjičenom sa fotografije da se jave Policijskoj upravi za grad Beograd na broj 192 ili 064-892-31-26. 

Podsetimo, advokat Vladimir Zrelec (50), izrešetan je u centru Beograda, ispred zgrade broj 48 u Ulici patrijarha Varnave, gde ima kancelariju. 

Napadači su  na njega pucali iz vozila u pokretu. Zrelec je bio u svom "renou senik" i u trenutku dok se isparkiravao na njega je otvorena vatra.

Među kolegama Zrelec je poznat kao "parničar", dok je ređe imao klijente među počiniocima najtežih krivičnih dela.

Branio je Miloša Delibašića, kome se sudi za likvidaciju Miloša Vidakovića u Budvi. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija