• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

16.11.2017

20:19

UBICA ADVOKATA DILOVAO MARIHUANU! Detalji potere za odbeglim kriminalcem na Kanarevom brdu

Vesti

UBICA ADVOKATA DILOVAO MARIHUANU! Detalji potere za odbeglim kriminalcem na Kanarevom brdu

Podeli vest

Vladimir Šaranović (40), osumnjičen za ubistvo advokata Vladimira Zreleca 2015, nedavno je došao iz inostranstva i počeo da diluje drogu u Beogradu * Brzo je lociran, ali je uspeo da pobegne iz policijskog obruča

Vladimir Šaranović (40), osumnjičen za ubistvo beogradskog advokata Vladimira Zreleca (50) u decembru 2015, nedavno se krišom vratio iz inostranstva u Srbiju, gde je planirao da pokrene posao sa drogom! Brzo je lociran, ali je preksinoć uspeo da pobegne specijalcima policije iz zgrade u kojoj se krio na Kanarevom brdu u Beogradu!


Policija je u iznajmljenom stanu koji je Šaranović koristio pronašla veću količinu heroina, spremnog za dalju prodaju, kao i njegova lična dokumenta!
MUP Srbije

Motiv ubistva osveta ili neraščišćeni računi

U policiji kažu da se još ne može sa sigurnošću utvrditi koji je motiv napada na advokata Vladimira Zreleca 2015. I sam Zrelec nije puno sarađivao sa policijom nakon napada, pre nego što je podlegao povredama.

Po jednoj verziji, Zrelec se našao usred krvavog rata između klanova Slobodana Šaranovića i Luke Bojovića. Zrelec je bio deo advokatskog tima koji je Slobodana i Ratka Koljenšića zastupao u slučaju ubistva Lukinog brata Nikole Bojovića.

Po drugoj verziji, Zrelec je imao neraščišćene račune sa nekim moćnim ljudima iz podzemlja, kojima ili je dugovao novac, ili nije obavio posao, a uzeo im je pare.

 

 

 

 

 

Izgubio zaštitnika

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, Šaranović je odmah posle Zrelecovog ubistva pobegao u Crnu Goru. Otad mu se izgubio svaki trag, sve dok policija nije dobila informaciju da se krišom vratio u Srbiju.

- Šaranović nema dosije u policiji. On nije rođački povezan sa pokojnom braćom Šaranović, Slobodanom i Branislavom, koji su bili veoma uticajni u srpskom i crnogorskom podzemlju, iako je duži vremenski period, pa i u vreme ubistva Vladimira Zreleca, radio za Slobodana - kaže naš sagovornik. 

Čist dosije

Vladimir Šaranović nema dosije i nije rođak sa pokojnom braćom Šaranović, Slobodanom i Branislavom

Izvor iz istrage

Vladimir Šaranović je identifikovan kao Zrelecov ubica na osnovu snimaka sigurnosnih kamera u blizini mesta napada na beogradskoj opštini Vračar.

- Nakon toga pobegao je u Crnu Goru, gde je uživao zaštitu svog prezimenjaka Slobodana, koji je tad još bio živ. Vladimir se nedavno vratio u Beograd i iznajmio je stan u Ulici srpskih udarnih brigada na Kanarevom brdu, nedaleko od zgrade u kojoj je stanovao pre bekstva - objašnjava naš sagovornik.
Iako je Vladimir bio veoma oprezan u komunikaciji sa saradnicima, policija ga je locirala i preksinoć je nekoliko desetina specijalaca sa dugim cevima opkolilo zgradu u kojoj je boravio.

 

- Međutim, nekako je uspeo da izbegne hapšenje, ali je ostavio za sobom veću količinu heroina i lična dokumenta. Pretpostavlja se da je ušao u posao sa drogom još u martu ove godine u Budvi, nakon što je ubijen njegov zaštitnik Slobodan Šaranović. Vladimir je otad morao sam da počne da finansira svoje bekstvo, pa se verovatno odlučio da se krišom vrati u Beograd, gde je mnogo bolje tržište droge - navodi naš izvor.

Pojačane kontrole

Nakon neuspele akcije na Kanarevom brdu, policija je odmah pojačala kontrolu na graničnim prelazima, kao i aerodromima, železničkim i autobuskim stanicama.

Podsetimo, advokat Vladimir Zrelec teško je ranjen 1. decembra 2015, kada je napustio kancelariju i seo u svoj "reno senik". Napadač mu je tada prišao i u njega ispalio šest metaka iz pištolja, od kojih su četiri pogodila Zreleca. Nakon pucnjave, Šaranović je utrčao u "alfa romeo", koji je dojurio niz ulicu i "pokupio" ga. "Alfa" je ubrzo potom pronađena zapaljena na poljskom putu koji povezuje Kanarevo brdo i Miljakovac sa Resnikom. Zrelec je tri nedelje kasnije podlegao povredama u bolnici. M. S.

POLA KILOGRAMA MARIHUANE, NIJE NJENO?! Šaranovićeva žena i pomoćnik u tužilaštvu negirali krivična dela!

AKO VIDITE OVOG ČOVEKA ODMAH ZOVITE POLICIJU: Sumnja se da je učestvovao u ubistvu advokata Vladimira Zreleca!

 

EVO KO JE BIO ADVOKAT VLADIMIR ZRELEC, čijeg ubicu juri cela srpska policija: Radio za braću Šaranović, ubijen u KLASIČNOJ SAČEKUŠI!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija