• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.11.2017

18:00

MARJANOVIĆI SE KRIJU, ĐURĐIC PROSLAVILI U ILEGALI! Krsna slava u porodici uhapšenog Zorana protekla bez gostiju!

Vesti

MARJANOVIĆI SE KRIJU, ĐURĐIC PROSLAVILI U ILEGALI! Krsna slava u porodici uhapšenog Zorana protekla bez gostiju!

Podeli vest

Osim odane kume Vere Vukomanović, nijedan drugi gost nije bio juče na svečanom ručku kod porodice ubijene Jelene Marjanović! Uhapšenom Zoranu su otac i sin odneli paket u zatvor

Porodica Marjanović obeležila je juče krsnu slavu Đurđic u svom domu u Borči krišom i iza zatvorenih vrata, a sem odane kume Vere Vukomanović, nijedan drugi gost im nije prešao kućni prag i došao na svečani ručak!

Izgrdila novinare
Bilo bi vam bolje da ste i sami otišli kod nekog na slavu umesto što ste tu gde ste
 

Informer

Vera Vukomanović

Ovo im je druga slava otkako je 2. aprila prošle godine na nasipu u Borči ubijena njihova snaja Jelena Krsmanović Marjanović (33), a prva bez sina Zorana (39), koji se od 15. septembra nalazi u pritvoru kao glavnoosumnjičeni za taj brutalan zločin.

U crkvu, pa u zatvor

Marjanovići su porodičnu slavu obeležili tako što su u jutarnjim satima otišli do obližnje crkve kako bi osveštali slavski kolač, a potom su produžili do Okružnog zatvora. Tamo su otac Vladimir i sin Uroš posetili Zorana i odneli mu paket. Kući su se vratili "mercedesom" tek oko 15 sati, noseći slavski kolač.

Ni Zoranu Marjanoviću u zatvoru nije očigledno bilo do običaja.

- Pritvorenik Zoran Marjanović je imao porodičnu posetu i dobio je paket sa hranom. Nije tražio dozvolu da zapali sveću u zatvorskoj kapeli, iako na to ima pravo kao i svi koji borave u Centralnom zatvoru u Beogradu - potvrđeno je Informeru iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

JELENA, PRE UBISTVA HTELA DA POBEGNE U SIGURNU KUĆU! Kuma porodice Marjanović OTKRILA PRESUDAN DETALJ u istrazi ubistva u Borči!

Niko od članova porodice Marjanović ni juče, kao ni prethodna dva meseca, nije bio raspoložen za bilo kakvu komunikaciju sa novinarima. Ne samo da primetno ignorišu predstavnike medija, otkako je Zoran u pritvoru, nego su se bukvalno svi isključili sa društvenih mreža i povukli se u potpunu ilegalu!

Informer

Vladimir Marjanović je svoj profil zaključao, a njegov mlađi sin Miloš ga je sasvim ukinuo. Zorica Zoka Mitrović, nova Zoranova devojka, koja je na društvenim mrežama pokrenula profile podrške za sve Marjanoviće, takođe je skroz neaktivna u poslednje vreme, a sve postove u kojima je pretila novinarima izbrisala je posle saslušanja u policiji, gde je izjavila da se "samo zezala".

Nada Topčagić: Nije im ni do čega

Public

Pevačica Nada Topčagić, koja je bila u bliskim odnosima sa pokojnom Jelenom, kaže da se dugo nije ni čula ni videla sa Marjanovićima i da im ove godine, za razliku od prethodnih, neće otići na slavu, "s obzirom na okolnosti".
- Koliko sam čula, nije im ni do čega, pa ni do slave, što je sasvim razumljivo - izjavila je Topčagićeva, koja je ranije bila kod Marjanovića na slavi redovan gost i zabavljač.

Slavlja Marjanovića, inače, ranije su bila poznata po velikom broju gostiju i muzici. Ipak, šest meseci posle ubistva u medijima se pojavio snimak sa slave iz 2015. godine, na kom se vidi Jelena sa modricama po rukama i na licu. Dan posle objavljivanja tog snimka, Zoran je izjavio da je u pitanju fotomontaža i da nikad u životu nije udario suprugu.

NEOBJAVLJENA TAJNA IZ ISTRAGE ZLOČINA: Zaplenjene Jelenine sveske OTKRIVAJU UBICU?!

Da odnos supružnika ipak nije bio baš tako idiličan kako je on tvrdio, može se naslutiti i iz izjave kume Vere, koja se odmah posle pronalaska Jeleninog tela izlanula i rekla da su na dan kad je nestala kontaktirali sa, između ostalih ustanova, i Sigurnom ženskom kućom kako bi saznali gde je!

ZORAN U ZATVORU ĆUTI KAO ZALIVEN! Jelenu nijednom nije spomenuo, a u pritvorskoj kapeli joj NI SVEĆU NIJE ZAPALIO!

Vukomanovićeva je juče stigla kod Marjanovića oko 15.30, ali nije želela da daje nikakve izjave za medije. Samo je kratko izustila:

- Bilo bi vam bolje da ste i sami otišli kod nekog na slavu umesto što ste tu gde ste.

Zadužila je Zorica

Vera je i inače svakodnevno u gostima kod Marjanovića. Ona živi u blizini, a prema nezvaničnim saznanjima, najviše brine o Zoranovoj i Jeleninoj ćerkici Jani. Osim toga, pomaže Zoranovoj majci Zorici u kućnim poslovima i često im sprema ručak. Kako su preneli mediji, Jelenina svekrva ju je navodno svojevremeno zadužila svojim isceliteljskim sposobnostima.

Informer

Podsetimo, beživotno telo pevačice "Granda" Jelene Marjanović pronađeno je 3. aprila prošle godine u kanalu pored borčanskog nasipa u naselju Crvenka, dan posle prijave njenog nestanka. Mnoge okolnosti oko tog ubistva i danas su pod velom misterije. Izvesno je samo da je nekim tupim predmetom usmrćena sa tridesetak udaraca po glavi, od kojih je devet bilo fatalno. Za taj zločin za sada je osumnjičen samo Jelenin suprug Zoran.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija