• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

17.11.2017

15:29

NASILJE U ARANĐELOVCU! Dvoje maloletnika priznalo krivicu, trećeg prinudno dovode

Vesti

NASILJE U ARANĐELOVCU! Dvoje maloletnika priznalo krivicu, trećeg prinudno dovode

Podeli vest

Dva malolenika osumnjičena za napad na drugaricu iz Tehničke škole u Aranđelovcu, priznala su danas krivicu na saslušanju kod sudije za maloletnike Višeg suda u Kragujevcu, dok se treći osumnjičeni nije odazvao pozivu suda za saslušanje

Tokom saslušanja, dvoje ispitanih je priznalo izvršenje krivičnog dela nasilničko ponašanje, rekla je Tanjugu portparol suda Svetlana Simonović.

Sudija za maloletnike je izdao naredbu za prinudno dovođenje trećeg maloletnika uz pomoć zakonskog zastupnika na sašlusanje koje je zakazano naredne sedmice, dodala je Simonović.

NASILNIM DEVOJČICAMA ZAKON NIŠTA NE MOŽE: Učenice iz Aranđelovca koje su pretukle drugaricu IZVUĆI ĆE SE BEZ KAZNE!

Ona je napomenula da će po okončanju celog postupka, sud odlučiti koje će vaspitne mere biti izrečene ovim maloletnicima.

Zakonom je predviđeno hitno postupanje u maloletničkim postupcima i iz njih isključena javnost, radi zaštite interesa maloletnika.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) SPUSTI RUKE DOLE, BRE! Brutalno zlostavljanje devojčice u školi u Aranđelovcu!

Postupak protiv maloletnika sprovešće se prema "Zakonu o maloletnim učiniocima krivičnih dela i krivičnopravnoj zaštiti maloletnih lica".

Više javno tužilaštvo u Kragujevcu predlogom od suda traži krivični postupak prema maloletnim izvršiocima zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje izvršenog na štetu maloletne B.N.

(VIDEO) DIREKTOR ŠKOLE U ARANĐELOVCU: Molim sve roditelje, ali i učenike da ne čekaju, već da NASILJE ODMAH PRIJAVE!

Tom tužilaštvu je krajem oktobra dostavljen izveštaj Policijske stanice u Aranđelovcu, o događaju od 13. oktobra ove godine u Tehničkoj školi „Mileta Nikolić" u Aranđelovcu, kada je u odeljenju prvog razreda došlo do fizičkog nasilja nad učenicom tog odeljenja, maloletnom B.N.(16).

Nju su napali školski drugovi i drugarice, a snimak napada pojavio se na Internetu, ali je u međuvremenu uklonjen sa Jutjuba zbog prikazivanja nasilničkog ponašanja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija