• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

17.11.2017

15:42

SILOVAO SESTRICU (4), PA CMIZDRIO U POLICIJI! Jezivi detalji zlostavljanja u romskom naselju Blaževo u Novom Pazaru!

Vesti

SILOVAO SESTRICU (4), PA CMIZDRIO U POLICIJI! Jezivi detalji zlostavljanja u romskom naselju Blaževo u Novom Pazaru!

Podeli vest

Maloletni B. K. (16) priznao na saslušanju da je pokušao da siluje mlađu sestru i plačući govorio da mu je žao. Devojčici konstatovane povrede genitalija, meštani umalo nisu linčovali manijaka

Zatekao ga rođak na delu
Rođak je prolazeći pored udžerice čuo plač. Pogledao je unutra i video B. K. na svojoj sestri. Skočio je na njega i odgurnuo ga
Izvor iz istrage

Novopazarska policija uhapsila je prekjuče B. K. (16), osumnjičenog da je silovao svoju četvorogodišnju sestru u romskom naselju Blaževo!

Monstrum je u policiji priznao jezivi zločin i plačući je govorio da mu je žao!

Kako saznajemo od izvora iz istrage, manijaka je na delu uhvatio rođak i odmah obavestio njegove roditelje, koji su pozvali policiju.

- Rođak je, prolazeći pored jedne udžerice u naselju, čuo plač devojčice. Pogledao je unutra i video B. K. na svojoj sestrici. Skočio je na njega i odgurnuo ga, a zatim je pozvao roditelje napasnika i žrtve - priča naš izvor.

Roditelji napasnika najpre nisu mogli da poveruju, ali kad su videli povrede na ćerkinom međunožju, pozvali su policiju. Za to vreme nasilnika su umalo nisu linčovali ostali meštani iz naselja.

UŽAS U NOVOM PAZARU: Policija privela maloletnika, POKUŠAO DA SILUJE MLAĐU SESTRU!

Policija je ubrzo stigla i sprečila linč, a zatim su stigli i inspektori Odeljenja za krvne i seksualne delikte. Uzete su izjave od svedoka i roditelja ove dece.

Bos preslagao drva i pevao rep pesmu

Informer

Meštani naselja Blaževo zgroženi su zbog jezivog zlostavljanja devojčice.
- Kada sam čula da je ovaj manijak silovao sestru, počela sam da povraćam od stresa i muke. Viđala sam ga svakog dana kako čuva to dete. Mislim da je on psihički bolestan jer se čudno ponašao. Pre nekoliko dana po kiši je preslagao drva i daske ispred svoje kuće. Pevao je neku rep pesmu i skinuo cipele, tvrdeći da mu je toplo. Gazio je po blatu i bari kao da je to nešto sasvim normalno - kaže komšinica.

Kako saznajemo, pronađeni su i biološki tragovi koji su poslati na veštačenje.

- Maloletnik je prebačen u policijsku stanicu, a devojčica u Opštu bolnicu. Lekar je na prvom pregledu konstatovao povrede u genitalnoj regiji, a očekujemo rezultate specijalističkog pregleda, koji će pokazati da li je došlo do penetracije. B. K. je saslušan i priznao je delo koje mu se stavlja na teret. Tokom saslušanja je plakao i govorio da mu je žao, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana - navodi naš sagovornik iz istrage.

Roditelji napasnika i četvorogodišnje devojčice nisu iz Novog Pazara, a u taj grad su se doselili pre nekoliko godina. Oboje prikupljaju sekundarne sirovine, pa su decu često ostavljali samu kod kuće.

Rođak koji je uhvatio B. K. na delu još ne može da se oporavi od šoka.

- Da je moj sin, ja bih ga ubio, kunem se! Manijak ne treba da živi! Ako je u stanju da siluje sestru, onda je jasno šta bi radio drugoj deci. Ne vraćajte ga ovamo, osudite ga na doživotnu robiju - vikao je rođak.

Nasilnik će najverovatnije biti poslat na posmatranje i veštačenje, kako bi stručnjaci ustanovili da li je psihički zdrav. On je tokom saslušanja pokazao određene znake koji ukazuju da psihičke probleme.

Da li je zaista tako, ili se radi o simuliranju kako bi izdejstvovao blažu kaznu, biće poznato nakon veštačenja. 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija