• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski telegraf

20.11.2017

10:21

POJAVIO SE NOVI SVEDOK! Njegov iskaz će SRUŠITI ZORANOV ALIBI kao kulu od karata!

Vesti

POJAVIO SE NOVI SVEDOK! Njegov iskaz će SRUŠITI ZORANOV ALIBI kao kulu od karata!

Podeli vest

Policija i tužilaštvo, koji nastavljaju istragu u slučaju ubistva Jelene Marjanović, na tragu su svedoku koji do sada nije bio saslušan, a čije reči mogu da sruše alibi Zorana Marjanovića kao kulu od karata!

- Reč je o je jednom stanovniku Borče koji dosta vremena provodi na nasipu i oko njega, iz zdravstvenih razloga. To je čovek koji je u aprilu 2016. godine, kada se dogodio zločin, skoro svakodnevno prolazio Crvenkom. Uz njegovu pomoć, policija i tužilaštvo mogu da tačno rekonstruišu gde se ko od aktera ovog tragičnog događaja nalazio kobnog dana. Ono što je takođe bitno jeste to što on može da kaže ko je i kada dolazio na nasip i posle, ali i danima pre ubistva - rekao je za Srpski telegraf izvor blizak istrazi.

ZORAN U ZATVORU ĆUTI KAO ZALIVEN! Jelenu nijednom nije spomenuo, a u pritvorskoj kapeli joj NI SVEĆU NIJE ZAPALIO!

Svedok može da kaže i ko je dolazio na nasip posle ubistva, ali i danima pre zločina

Uz iskaz ovog svedoka, ali i prostorno i vremensko veštačenje mobilnih telefona, među kojima je i telefon koji je Jelena Marjanović koristila, a koji članovi porodice nisu odmah prijavili policiji, Zoranov alibi postaje neodrživ.

KUM ZORANA I JELENE MARJANOVIĆ JE NAJVEĆA MISTERIJA! Pričao o Jeci stalno, a KAD SU JE PRONAŠLI MRTVU, POČEO JE VRLO ČUDNO DA SE PONAŠA!

Saslušanje novih svedoka u Višem tužilaštvu biće nastavljeno 27. novembra. Tada bi trebalo da se pojavi Jelenina šminkerka, njena frizerka, ali i njihova prijateljica koja je prisustvovala čestim svađama supružnika Marjanović.

- Zoran je u policiji ranije izjavio da je sa pokojnom Jelenom i njihovom ćerkom Janom kritičnog dana, u subotu 2. aprila, došao kolima do nasipa u Crvenki, da je parkirao kola u blizini rampe koja iz tog naselja vodi na nasip, da je ostao da se igra sa devojčicom, a da je Jelena otrčala niz nasip ka fudbalskom igralištu. Na tom potezu je navodno nestala. Priča svedoka dobrim delom pobija ovaj iskaz. U pitanju je stariji čovek i nema razloga da mu tužilaštvo ne veruje - kaže sagovornik.

JELENA, PRE UBISTVA HTELA DA POBEGNE U SIGURNU KUĆU! Kuma porodice Marjanović OTKRILA PRESUDAN DETALJ u istrazi ubistva u Borči!

Jelena Marjanović (33), pevačica Granda, nestala je, po rečima njenog supruga, nešto posle 16 časova, kada je otrčala niz nasip. Njeno masakrirano telo pronađeno je sutradan, u obližnjem kanalu.

Obdukcijom je utvrđeno da je nesrećna žena ubijena udarcima tupim predmetom u glavu, a na ruci i vratu imala je povrede od noža. Policija je uhapsila Zorana Marjanovića, ali je pušten posle 48 časova. On je ponovo uhapšen 15. septembra i od tada se nalazi u pritvoru.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija