• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/Infomer.rs

22.11.2017

20:07

PRVO JE SIPAO DROGU U PIĆE, a zatim je seksualno iskoristio!

Vesti

PRVO JE SIPAO DROGU U PIĆE, a zatim je seksualno iskoristio!

Podeli vest

Mladić N. S. (24) uhapšen je pod sumnjom da je pre nedelju dana omamio, a potom seksualno iskoristio svoju poznanicu M. A.

Kako saznajemo, mladić je osumnjičen da je u noći između utorka i srede, 14. i 15. novembra, u kući svog prijatelja u naselju Suva Morava na seksualne odnose prislio svoju drugaricu.

Pre nego što je uspeo da je omami, N. S. je sa drugaricom bio u jednom od kafića u Vladičinom Hanu. Nakon što su popili nekoliko pića, njih dvoje su se zajedno udaljili sa tog mesta. Međutim, devojka je kasnije prijavila da ju je N. S. u kafiću omamio tako što joj je sipao tablete u piće, a potom malaksalu odveo u stan svog prijatelja.

Prema rečima višeg javnog tužioca u Vranju Danijele Trajković, osumnjičeni je upotrebom sile čin obljube nad nemoćnom devojkom ponovio u dva navrata.

Oštećena je policiji i pravosuđu ispričala da joj je poznanik u piće stavio neko uspavljujuće sredstvo dok se nalazila u toaletu. Posle ispijenog pića, devojci je, navodno, pozlilo. Rekla je da je osetila mučninu. Sa mladićem je izašla iz kafića - ispričao je sagovornik “Blica” upoznat sa slučajem.

Osumnjičeni je kolima pošao da oveze devojku kući. Na pola puta naslnik i poznanica obreli su se u kući njegovog druga u selu Suva Morava. Kako navodi sagovornik “Blica” upoznat sa slučajem, malaksala i omamljena posle popijenog uspavljujućeg napitka, navodno, devojka nije mogla da pruži dovoljan otpor.

U Višem javnom tužilaštvu ističu da je osumnjičeni za dvostruko silovanje saslušan i da je izneo svoju obranu. U daljem postupku istražnog postupka biće saslušana oštećena devojka i svedoci koji su ih videli u kafiću, a sumnja se i da su ih videli na putu ka tom stanu. Tužilaštvo je naložilo obavlanje psihijatrijskog i DNK veštačenja.

Viši sud u Vranju odredio je pritvor do 30 dana.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija