• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

23.11.2017

15:07

(FOTO) UBIO SUPRUGU ZBOG MLEKA?! Šta se krije iza STRAVIČNOG ZLOČINA u pančevačkom naselju Sodara!

Vesti

(FOTO) UBIO SUPRUGU ZBOG MLEKA?! Šta se krije iza STRAVIČNOG ZLOČINA u pančevačkom naselju Sodara!

Podeli vest

Siniša Radovančev (50) na smrt izbo svoju ženu Biljanu Mijatović (30), posle banalne svađe oko prihoda od mleka koje daju krave na njegovoj farmi u blizini Alibunara. Biljana se porodila pre samo 20 dana

Siniša Radovančev (50) preksinoć je nožem ubio suprugu Biljanu Mijatović (30) u iznajmljenom stanu u Pančevu, nakon banalne svađe oko prihoda od mleka koje daju krave na njegovoj farmi u Ilandži kod Alibunara! Dok je pijani Siniša masakrirao Biljanu, u stanu su bili njihova beba, rođena pre samo 20 dana, kao i Biljanina ćerka (12) iz prvog braka!

U kućnom zatvoruU trenutku zločina Siniša je već izdržavao kaznu kućnog zatvora zbog nanošenja teških telesnih povreda

Nakon krvavog pira Siniša je sam pozvao policiju i predao se. Bebu su odneli radnici Centra za socijalni rad, a Biljaninu stariju ćerku rođaci.

Izvor iz istrage kaže da su se supružnici posvađali u stanu u utorak oko 18 sati.

- Siniša je bio pijan, ali je i po prirodi veoma impulsivan i sklon nasilju. Prilikom hapšenja je pominjao da se posvađao sa suprugom oko zarade od mleka koje daju njegove krave na farmi, a kojom upravlja Sinišin sin Srđan. Biljana mu je navodno prigovarala da mu sin ne daje dovoljno novca od zarade. Razjareni Siniša je u trenutku zgrabio nož i zabio sečivo u Biljanine grudi i ona je na mestu preminula. Kad je shvatio šta je uradio, Siniša je odmah pozvao policiju i predao se- navodi naš izvor.

On dodaje da je u trenutku zločina, Radovančev već izdržavao kaznu kućnog zatvora zbog nanošenja teških telesnih povreda jednom čoveku.

Informer

Stanari zgrade u kojoj su supružnici iznajmljivali stan kažu da se povremeno iz njega čula svađa, naročito kada Siniša "malo više" popije, ali da se u utorak uveče nije čulo ništa.

- Svi znamo da je on preke naravi, što kaže narod malo na svoju ruku. Naročito je bio agresivan kada se napije. Tada su se najčešće čule svađe. Ipak, dosad ništa nije bilo alarmantno - rekao je komšija.

Postalo mu je, kaže, jasno da se dogodilo nešto strašno tek kada su stigli policija i Hitna pomoć.

Siniša nije bio u kontaktu sa sinom
Informer
Sinišinog sina iz prvog braka Srđana Radovančeva juče smo zatekli na porodičnom imanju u Ilandži, ali on nije bio raspoložen da priča o ocu.
- Čuo sam šta je uradio i mogu samo da kažem da mi je mnogo žao te žene, ali ja stvarno sa njim nemam ništa! Sa ocem se nisam čuo mesec dana. Čuo sam i da sam dobio sestru, ali me on nije zvao da mi to kaže ili da me pozove da vidim bebu - rekao je Srđan.

- Video sam Sinišu kako u bermudama stoji u hodniku i nekoga čeka. Bio je sav namrgođen i smrknut, ali ni to mi nije bilo čudno, jer je često takvog raspoloženja. Ni na kraj pameti mi nije bilo da je malo pre toga ubio Bilju - kaže komšija, i dodaje:

- Kada je policija došla, on ih je uveo u stan, a mi smo posle tek od lekara Hitne pomoći čuli šta je uradio. Biljina ćerkica iz prvog braka u rukama je iz stana iznela sestricu, koja još nema ni mesec dana. Deca su ušla u jedan policijski auto i odvezli su se. Sinišu su možda pola sata kasnije sa lisicama na rukama izveli i odvezli drugim automobilom. Bio je hladan, kao da nije ubio ženu.

Meštani Pančeva za Sinišu Radovančeva pričaju da je bogat, jer u vlasništvu ima nekoliko hiljada hektara zemlje i farmu krava.

- On u Ilandži ima farmu krava muzara, dve hiljade hektara obradive zemlje i tridesetak kamiona i traktora. Pre desetak godina je ostavio ženu i sina u Ilandži i od tada je živeo u Pančevu, ali se i dalje pitao oko poslovanja seoskog gazdinstva. Bilju je upoznao dok je radila kod njega u lokalu, koji je jedno vreme držao u Pančevu. Zajedno su bili možda godinu i po, a krajem oktobra su dobili devojčicu - priča Sinišin poznanik.

On, međutim, ne zna zašto je Siniša presudio supruzi.

- Priča se da je bio ludo ljubomoran, a možda mu je Bilja, tokom svađe, u afektu rekla da beba nije njegova, ali to su samo priče... - kazao je Sinišin poznanik.

Biljanin otac juče nije bio u stanju da razgovara sa novinarima, pa nas je njena rođaka zamolila da ga ostavimo na miru.

- Celo jutro je bio u policiji, a kada je došao kući, pozlilo mu je, pa je Hitna pomoć došla i dala mu injekciju. Ne zna on šta se desilo te večeri u stanu... Bolje pitajte onog skota Sinišu zašto je to uradio - rekla je Biljanina rođaka. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Megi

pre 5 godina

Није ни чудо што се дешавају овакве ствари, веза као из ријалитија којима нас бомбардују, неморал, пороци, спонзоруше, камиони, авиони, једино о деци нико не води рачуна.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija