• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: K.G.

28.11.2017

00:45

FILMSKA POTERA ZA LOPOVIMA U ARANĐELOVCU: Po drugi put krenuli da opljačkaju istu radnju, JURILO IH VIŠE OD 50 KOMŠIJA!

Vesti

FILMSKA POTERA ZA LOPOVIMA U ARANĐELOVCU: Po drugi put krenuli da opljačkaju istu radnju, JURILO IH VIŠE OD 50 KOMŠIJA!

Podeli vest

Na periferiji Aranđelovca, u tri dana, dva puta je opljačkana ista prodavnica. Drugi put lopovima se nije posrećilo

Prva provala dogodila se u nedelju na ponedeljak, oko tri sata ujutru, a samo tri dana kasnije i druga, kaže vlasnik lokala, Marko Marković iz Aranđelovca.

Reč je o prodavnici mešovite robe u lokalu koji se nalazi u prizemlju porodične kuće, u kojoj Marković inače živi sa porodicom, suprugom i dvoje dece.

Kako kaže, iako je bilo gluvo doba noći, supruga je čula buku, probudila ga i on je odmah pozvao policiju. U međuvremenu je počeo da ih juri s namerom da ih sam uhvati, primetivši da nose više punih torbi. Ubrzo je došla i policija i sve se, priča Marković, pretvorilo u opštu jurnjavu po naselju.

Jurnjava je trajala od 3.30 do gotovo do šest sati ujutru. Supruga je sve posmatrala sa terase, a deca su bila prestravljena. U jednom trenutku je u toj jurnjavi učestvovalo gotovo 50 ljudi, jer su se svi u komšiluku probudili zbog vike, dreke i buke, opisuje Marko Marković filmski događaj ispred njegove kuće.

K.G.

U metežu koji je nastao, Marko je, kaže, uspeo da sustigne jednog od njih s leđa, da mu skine kačket s glave i prepozna ga kao nekog ko je u Aranđelovcu od ranije poznat po sličnim delima. Iako je lopov „bez kape“ uspeo da pobegne, njegov saučesnik je, tvrdi Marko, priveden i istraga je u toku.

Prema njegovim rečima, pljačkaši su u radnju ušli tako što su prvo obili bravu na spoljašnjim pvc vratima, a potom i razbili staklo na unutrašnjim, gvozdenim vratima. Jedan od njih, dovoljno sitan da se provuče, dodavao je kroz otvor onom drugom ukradene stvari. Sve se odvijalo veoma brzo.

Marko upućuje apel policiji u Aranđelovcu da poveća broj patrola, jer, kako kaže, u gradu od 50.000 stanovnika stvarno je malo da samo jedna patrola dežura. Moglo je u isto vreme da se dogodi nešto i na nekom drugom mestu i ne bi imao ko da izađe na teren satima, zabrinut je on.

Ja se stvarno ne osećam bezbedno, i supruga i deca su preplašeni, celo naselje je uzbunjeno. Policija je zaista brzo stigla, ali su i oni nemoćni sa dva čoveka u patroli da urade nešto posebno.

Vrednost ukradene robe Marković procenjuje na oko 700 evra u prvoj, odnosno oko 1.000 evra u drugoj pljački, jer su provalnici pokupili mahom cigarete  i novac od depozita iz kase. Sve se dogođalo u Aranđelovcu, u naselju Kolonija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija