• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: G.J.

29.11.2017

22:27

UŽAS! BIZNISMEN ZAPALIO OCA NA PORODIČNOJ SLAVI! Stravičan porodični obračun u Radošinu kod Svilajnca

Vesti

UŽAS! BIZNISMEN ZAPALIO OCA NA PORODIČNOJ SLAVI! Stravičan porodični obračun u Radošinu kod Svilajnca

Podeli vest

Moma Marković (54), vlasnik auto-servisa, na Svetog Mihaila upao u očevu kuću punu gostiju i pred svima počeo da je poliva benzinom. Otac Mića (72) pokušao da ga spreči, u guranju planuo požar i teško povredio starca

Biznismen Moma Marković (54), vlasnik poznatog auto-servisa u Jagodini, polio je benzinom i zapalio rođenog oca Miću (72), dok je ovaj sa gostima proslavljao slavu Svetog Mihaila u svojoj kući u selu Radošin kod Svilajnca! Pomahnitali Moma je završio u pritvoru, a njegov otac je sa teškim opekotinama zbrinut u bolnici!

Požar brzo ugašen

Jezivo porodično nasilje odigralo se 21. novembra u Mićinoj kući, za vreme ručka. Izvor iz istrage kaže da je Moma, koji živi i radi u Jagodini, došao do očeve kuće u Radošinu i iz flaše počeo da prosipa benzin po podu i nameštaju.

- Kad je otac pokušao da ga izgura napolje, sin je i njega poprskao benzinom i zatim upaljačem zapalio prostoriju. Vatra je zahvatila i njegovog oca, koji je zadobio teške povrede. Odmah su pozvane policija i hitna pomoć, koja je Miću sa teškim povredama smestila na Odeljenje plastične hirurgije u Ćupriji. Moma je uhapšen i nakon saslušanja u nadležnom tužilaštvu određen mu je pritvor do 30 dana. Tereti se za nasilje u porodici. Požar koji je Moma Marković izazvao u očevoj kući brzo je ugašen i nije pričinjena velika materijalna šteta - kazao je naš izvor.

Meštanin Radošina, koji je bio kod Miće na slavi, rekao nam je da niko nije ni slutio da će Moma pokušati da ubije rođenog oca.

- Mića je godinama radio u inostranstvu, pa je sinu Momi u Jagodini napravio servis za kamione i traktore, kupio mu stan, čak se priča da mu je kupio i 20 hektara zemlje. Međutim, oni nisu bili u dobrim odnosima, naročito u poslednjih godinu dana - priča meštanin Radošina.

Preti mu do 10 godina robije

Moma Marković se tereti za nasilje u porodici, pri čemu je ocu Mići naneo teške povrede. Krivični zakonik za ovo delo predviđa kaznu od dve do deset godina zatvora. Ostaje da se vidi da li će ga tužilac teretiti i za još neko delo, na primer za izazivanje opšte opasnosti. U tužilaštvu nam nisu potvrdili da li su Momi izrekli i meru zabrane prilaska ocu.

On dodaje da se Moma čudno ponašao u poslednje vreme, ali niko u Radošinu nije znao šta ga muči.

- Bili smo kod Miće na slavi kada je banuo Moma. Nešto je nervozno rekao ocu i počeo iz flaše da sipa benzin. Tu su se jako posvađali... Mića je počeo da gura Momu iz kuće, terao ga je napolje, bilo je sve veoma mučno gledati. Vatra je iznenada planula i zahvatila Miću. Mi smo odmah skočili i ugasili ga. Pozvali smo policiju i odmah krenuli u bolnicu. Ne znamo šta je bilo s Momom, kasnije smo čuli da je uhapšen - priča Mićin prijatelj.

Ne znaju razlog svađe

On kaže da niko u Radošinu ne zna zašto je Moma digao ruku na oca.
- Ovako nešto ne pamte ni najstariji meštani, da sin tako nasrne na oca. Pogotovo je mučno u Mićinom slučaju, jer je svom sinu dao sve što je stekao - priča Mićin prijatelj.

Kako smo nezvanično saznali od Mominih poznanika, njegova cela porodica je u zavadi sa deda Mićom, ali niko ne zna šta im se starac zamerio.
U Mominoj firmi "Multiservis" u Jagodini juče nismo zatekli radnike, a vrata su bila zaključana.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 6 godina

Jos jedan dokaz pohlepnosti nase dece.Sin ga je cedio i uzimao mu zaradu zarad svog boljeg zivota.Tako je kod mnogih u zemlji.Sve vam uzmu da njima bude bolje a vas sa nogom u grobu ostave a dogodi se da ako kazete da vise nedate onda ste naj gori otac i nikada niste dali.Ne govorite deci da ono sto je vase i njihovo je.Neka zarade i stvore to njihovo.Nasledstvo ce uvek dobro doci.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija